Οι τρεις μαγικές ιδιότητες του ξυδιού για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά

Οι τρεις μαγικές ιδιότητες του ξυδιού για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά

Είναι απίστευτο πόσο καλό μπορεί να κάνει

Τελικά τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς κρύβονται στην κουζίνα μας και το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Φαίνεται όμως ότι θα το λέμε συνέχεια. Άλλωστε και η Scarlett Johansson το έχει παραδεχτεί ότι μια στο τόσο πλένει το πρόσωπό της με μηλόξυδο.

Εμείς θα σας πούμε πόσο καλό μπορεί να σας κάνει το ξύδι στο πρόσωπο, το δέρμα και τα μαλλιά. Αν θέλετε να αποκτήσετε απαλό δέρμα βάλτε λίγο ξύδι στην κρέμα σώματος. Το ξύδι είναι όξινο, κλείνει τους πόρους της επιδερμίδας και το κάνει εξαιρετικά λαμπερό. όσο για το άρωμα μην ανησυχείτε μυρίζει μια χαρά.

Όσον αφορά το πρόσωπο, το ξύδι ισορροπεί το ph της επιδερμίδας. Ανακατέψτε μισό νερό με μισό ξύδι και βάλτε το πριν την ενυδάτωση του προσώπου.

Στα μαλλιά πάλι τα αποτελέσματα είναι απίθανα. Είναι γεγονός ότι κάποια σαμπουάν ή κρέμες μαλλιών δυστυχώς δεν φέρνουν πάντα τη λάμψη στα μαλλιά μας. Μετά το λούσιμο και αφού τα έχετε στεγνώσει με πετσέτα βάλτε 5 σταγόνες ξυδιού που το έχετε ανακατέψει με κρύο νερό στα μαλλιά σας. Κάντε μασάζ και μην τα ξεπλύνετε. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξτο μόνη σου: 2 τέλειες μάσκες με μέλι για μετά τις διακοπές!

Πώς θα φτιάξετε το τέλειο σινιόν μπαλαρίνας