Πώς θα κάνετε το βερνίκι σας να στεγνώσει πιο γρήγορα- και να κρατήσει περισσότερο!

Πώς θα κάνετε το βερνίκι σας να στεγνώσει πιο γρήγορα- και να κρατήσει περισσότερο!

Express tips από την διάσημη nail expert, Deborah Lippman

Μέχρι να βρεθεί η φόρμουλα που θα στεγνώνει αυτόματα μόλις απλώσουμε την πρώτη στρώση από το βερνίκι μας, δεν θα σταματήσουμε να ψάχνουμε και να δοκιμάζουμε tips για να κερίδουμε χρόνο από την αναμονή!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Deborah Lippman, η οποία έχει και δική της σειρά από βερνίκια, έδωσε τα φώτα της πάνω στο θέμα:

"Αφήστε την πρώτη στρώση να στεγνωσει για ένα, δύο λεπτά και μετά συνεχίστε με την επόμενη", είπε η Lippman. "Με αυτό τον τρόπο το βερνίκι στεγνώνει πιο γρήγορα, σταθεροποιείται καλύτερα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια πάνω στο νύχι.

Όταν το απλώνουμε, συνήθως περιμένουμε με την πρώτη στρώση να έχει την ένταση και το βάθος που βλέπουμε στο μπουκάλι. Όμως για να το επιτύχετε, καλό είναι να απλώσετε δύο λεπτές στρώσεις και να "χτίσετε" το χρώμα. Αν βάλετε πολύ βερνίκι, θα ξεφλουδίσει σίγουρα. Αν απλώσετε πολλές λεπτές στρώσεις και αφήνετε ενδιάμεσα να στεγνώνει, θα έχετε και πιο ωραίο αποτέλεσμα και οι λεπτές στρώσεις θα στεγνώνουν πιο γρήγορα και θα εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια. "