Αυτή είναι η φυσική μάσκα μαλλιών που λατρεύουν οι celebrities!

Αυτή είναι η φυσική μάσκα μαλλιών που λατρεύουν οι celebrities!

Την αποκάλυψε ο celebrity hairstylist, Mark Townsend

Τι καλύτερο test drive για μια φυσική μάσκα μαλλιών από τα κεφάλια των stars, που ταλαιπωρούνται διαρκώς από τεχνικές εργασίες και styling!

Αυτή η "συνταγή" που αποκάλυψε στο The Coveteur ο Mark Townsend, δοκιμάστηκε πρώτα από τις αδελφές Olsen και στη συνέχεια σε όλο το λαμπερό πελατολόγιο του hairstylist, ανάμεσά τους και οι Lea Michele και Jennifer Lawrence.

"Πρόσφατα έφτιαξα ένα conditioner για τις αδελφές Olsen και τους είπα να το απλώσουν στα μαλλιά τους πριν το κολύμπι και κάτω από τον ήλιο. Είναι ένα mix από λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, έλαιο jojoba και βιταμίνη Ε. Όταν επέστρεψαν από τις διακοπές μου ζήτησαν περισσότερο και είδα την τεράστια διαφορά στα μαλλιά τους", είπε ο Townsend.

Το conditioner αυτό φοριέται και σαν μάσκα την οποία μπορείτε να κάνετε όσο συχνά αισθάνεστε πως την έχουν ανάγκη τα μαλλιά σας. Απλώστε τη σε νωπά μαλλιά και αφήστε τη να δράσει για μία ώρα. Τη δοσολογία, βέβαια, δεν την αποκάλυψε, καθώς είπε πως είναι αποκλειστικά για τις πελάτισσές του- εμείς πάντως σκοπευουμε να την δοκιμάσουμε, αναμειγνύοντας ίσες ποσότητες από κάθε έλαιο και μια κάψουλα βιταμίνης Ε- και θα επανέλθουμε με την ετυμηγορία μας.