Φτιάξτε το δικό σας λάδι ντεμακιγιάζ για τα μάτια και τέλος οι μουτζούρες

Φτιάξτε το δικό σας λάδι ντεμακιγιάζ για τα μάτια και τέλος οι μουτζούρες

Με δυο υλικά σε ένα λεπτό είναι έτοιμο

Μολύβι και μάσκαρα ακόμα και οι γυναίκες που δεν βάφονται πολύ, πως να το κάνουμε τα χρησιμοποιούν. Άλλωστε πρόκειται για δυο απαραίτητα προϊόντα που έχουμε όλες στο τσαντάκι με τα καλλυντικά μας. Ωστόσο..ο προσωπικό μου Γολγοθάς είναι η επόμενη ημέρα, που ενώ έχω ξεβαφτεί κοιτώντας τον καθρέφτη βλέπω γύρω από τα μάτια μου μια μαυρίλα που είναι από υπολείμματα μάσκαρας και μολυβιού.


Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα άλλα ήθελαν περισσότερο τρίψιμο με αποτέλεσμα να κοκκινίζουν απίστευτα τα μάτια μου, μέχρι που η μητέρα μου, μου αποκάλυψε τον πιο απλό, φυτικό και οικονομικό και super αποτελεσματικό τρόπο.


Για να φτιάξετε το δικό σας λαδάκι ντεμακιγιάζ για την περιοχή γύρω από τα μάτια θα χρειαστείτε. Τέσσερις κουταλιές της σούπας ή του γλυκού (ανάλογα την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε) ελαιόλαδο και 3 κουταλιές αντίστοιχα αμυγδαλέλαιο.


Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα βαζάκι ή ένα μπουκαλάκι και κάθε φορά που θέλετε να ξεβαφτείτε τοποθετείστε λίγη ποσότητα σε ένα βαμβάκι. Πραγματικά θα δείτε ότι είναι πολύ αποτελεσματικό και αφήνει μια ωραία ενυδάτωση γύρω από τα μάτια.

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα προσώπου με αποξηραμένα λουλούδια