Κρατήστε σταθερό το κραγιόν σας με μία κίνηση!

Κρατήστε σταθερό το κραγιόν σας με μία κίνηση!

Ένας διάσημος makeup artist του Hollywood αποκαλύπτει το μυστικό του

Επειδή τα ζωηρά κραγιόν της άνοιξης ήδη έχουν κάνει το πρώτο βήμα στο νεσεσέρ μας, δείτε πώς μπορείτε με μία κίνηση να τα φιξάρετε ώστε να μην χρειάζεται να έχετε το νου σας στο ρετούς.

Ο Nick Barose, ένας από τους πιο αγαπημένους makeup artists στο Hollywood, επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Jennifer Morrison για την εμφάνισή της στην παρουσίαση της capsule collection του Tommy Hilfiger και αποκάλυψε με ποιον γρήγορο τρόπο σταθεροποίησε το κοκκινο κραγιόν της.

"Θελήσαμε να κάνουμε ένα look rockstar glam. Το κόκκινο κραγιόν που επέλεξα ήταν το YSL Rouge Pur Couture, No1 Le Rouge, το οποίο έδενε τέλεια με την ανοιχτόχρωμη αλαβάστρινη επιδερμίδα της και έδινε ακόμα πιο δραματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ" εξήγησε ο ειδικός. Το αγαπημένο του trick για να σταθεροποιεί το έντονο κραγιόν και να μην "λιώνει" στο περίγραμμα των χειλιών;

pencil

"Περνάω το περίγραμμα με ένα διάφανο μολύβι χειλιών που έχει κερί στη σύνθεσή του, όπως το Universal Contour Lip Liner του Dior. Σίγουρα υπάρχουν κιάλλοι τρόποι να το φιξάρετε, όμως εγώ χρησιμοποιώ αυτόν γιατί είναι ο πιο εύκολος και πολύ αποτελεσματικός", είπε ο Nick Barose.