Χαλαρά καλοκαιρινά waves: Φτιάξτα όπως η Karlie Kloss!

Χαλαρά καλοκαιρινά waves: Φτιάξτα όπως η Karlie Kloss!

Ο hairstylist του διάσημου μοντέλου εξηγεί βήμα βήμα

Τα waves είναι το signature look του καλοκαιριού και ο Oscar Blandi, ένας από τους πιο διάσημους hair stylists του Hollywood και αγαπημένος της Karlie Kloss, εξήγησε βήμα βήμα πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Βασική προϋπόθεση: το κούρεμά σας να έχει layers, ώστε τα μαλλιά σας να έχουν ανάλαφρη κίνηση.

1. Ξεκινήστε στεγνώνοντας ταμποναριστά τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και απλώστε ένα προϊόν styling για όγκο στις ρίζες.

2. Στεγνώστε τα μαλλιά με το πιστολάκι ξεκινώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δυο τμήματα και στεγνώστε τα με μια μεσαία ή μεγάλη βούρτσα, ανάλογα το μήκος τους.

3. Χωρίστε κάθε ένα από τα 2 τμήματα σε μικρότερες τούφες, στο μέγεθος της βούρτσας σας. Αφού "γυρίσετε" καθε τμήμα των μαλλιών σας σε μπούκλες, στερεώστε τις με ένα τσιμπηδάκι ή ένα κλιπ.

4. Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και στεγνώστε τα μαλλιά που βρίσκονται γύρω από το περίγραμμα του προσώπου με κατεύθυνση προς τα μπρος. Στα υπόλοιπα δώστε κατεύθυνση προς τα έξω- ειδικά το τμήμα των μαλλιών που βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού, στεγνώστε το φέρνοντας τη βούρτσα απο τις ρίζες προς τα μπροστά, από αριστερά προς τα δεξιά, και το πιστολάκι σας με φορά προς τα κάτω. Αυτή η διαδικασία ειναι σημαντική για να εξουδετερώσετε το φριζάρισμα.

5. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν για 5 λεπτά, αφαιρέστε τσιμπηδάκια και κλιπς, και πάρτε μια μικρή ποσότητα απο gloss στα δάχτυλά σας. Ρίξτε μπροστά το κεφάλι και με πολύ απαλές κινήσεις περάστε το προϊόν στα μαλλιά σας. Χτενίστε τα πολύ ελαφρά με μια βούρτσα, "ανοίξτε" τις μπούκλες με τα δάχτυλά σας και είστε έτοιμη!