Ξανθές ανταύγειες με λεμόνι: Αυτή είναι η καλύτερη φυσική συνταγή!

Ξανθές ανταύγειες με λεμόνι: Αυτή είναι η καλύτερη φυσική συνταγή!

Δοκιμάστε τη και θα τη λατρέψετε

Κλασική, δοκιμασμένη και αγαπημένη συνταγή ομορφιάς, το λεμόνι είναι η νούμερο ένα επιλογή όταν θέλουμε να ξανοίξουμε τα μαλλια μας. Όμως θέλει τρόπο: αν χρησιμοποιήσετε περισσότερο από όσο χρειάζεται, και συμπυκνωμένο, μπορει να καταλήξετε με ξηρά μαλλιά εξαιτίας της οξύτητάς του.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει μια εξαιρετική συνταγή για υπέροχες ξανθές ανταύγειες με λεμόνι, που ταυτόχρονα περιποιείται την τρίχα καθώς την βοηθάει να ξανοίξει κάτω από τον ήλιο. Εκτός από το λεμόνι, στο mix πρωταγωνιστούν κανέλα και χαμομήλι που επίσης βοηθούν στο ξάνοιγμα των μαλλιών αλλά και έλαιο καρύδας που προσφέρει ενυδάτωση και λείανση.

Θα χρειαστείτε

3 μεγάλα λεμόνια

2 φακελάκια χαμομηλιού

1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη

1 κουτ. σούπας έλαιο καρύδας

Πώς θα το ετοιμάσετε: Βυθίστε τα φακελάκια του χαμομηλιού σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό, ετοιμάστε το αφέψημα και αφήστε το να κρυώσει. Σε ένα πλαστικό spray ρίξτε το χυμό των λεμονιών τον οποίο θα έχετε σουρώσει (θα πρέπει να είναι περίπου 1/3 φλιτζανιού), την κανέλα, το έλαιο καρύδας και το αφέψημα. Κουνήστε καλά το μπουκάλι ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και στη συνέχεια ψεκάστε τη λοσιόν στις τούφες που θέλετε να ξανοίξετε. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει ο ήλιος: όσο περισσότερο κάθεστε, τόσο περισσότερο θα ξανθαίνουν τα μαλλιά σας- προσοχή, όμως: πάντα φορώντας το αντηλιακό σας!