Το άρωμά του είναι Bond- James Bond

Το άρωμά του είναι Bond- James Bond

Ένα κοκτέιλ για τον πράκτορα 007

Με αφορμή τα 50 χρόνια του James Bond στη μεγάλη οθόνη, η Procter & Gamble σε συνεργασία με την EON Productions, την εταιρεία παραγωγής πίσω από τις ταινίες του, λανσάρουν το αντρικό άρωμα 007 που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου στο Harrods.

«Η αρωματική οικογένεια fougere (μια από τις πιο δημοφιλείς στα ελιξίρια για άντρες) ανακαλύφθηκε τη δεκαετία του '60 και ήταν αναμφίβολα αρρενωπή και δροσερή», είπε ο Bill Brace, Αντιπρόεδρος των fashion brands του ομίλου P&G Prestige. «Αυτό όμως, ήταν αρκετό καιρό πριν- θελήσαμε, λοιπόν, να δώσουμε μια μοντέρνα, σοφιστικέ διάσταση σε αυτή τη βάση για αυτό προσθέσαμε νότες από φρέσκο μήλο, κάρδαμο, σανδαλόξυλο και βετιβέρ.»

Όσο για τα Bond girls, θα πρέπει να περιμένουν λίγο: «Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τα αρώματα» δήλωσε ο Keith Snelgrove, από την εταιρεία παραγωγής στο WWD. "Αντιμετωπίζουμε το brand με μια μακροχρόνια λογική και ελπίζουμε πως θα συνεχιστεί η συνεργασία μας με την P&G».


Η καμπάνια του αρώματος 007 γυρίστηκε από τον επί χρόνια φωτογράφο των ταινιών, Greg Williams. Έχοντας επιμεληθεί καμπάνιες για 4 από τις ταινίες James Bond μέχρι σήμερα (Die Another Day, Casino Royale, Quantum of Solace και την πολυαναμενόμενη, φετινή Skyfall) o Williams είχε μια πολύ σαφή εικόνα για το short film του αρώματος. «Για μένα το πρόσωπο του εκάστοτε ηθοποιού δεν είναι εκείνο αντιπροσωπεύει τον Bond. Εμπνεύστηκα από τα αρχικά illustrations που βρήκα στα πρώτα βιβλία του Ian Fleming και θέλησα να αποδώσω τον Bond μέσα από έναν κινηματογραφικό φωτισμό, κρατώντας ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπό του», είπε.


Δείτε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε