Η Kate Moss φοράει μόνο το self tan της!

Η Kate Moss φοράει μόνο το self tan της!

Και φωτογραφίζεται ως το πρόσωπο (ή μάλλον, το "κορμί) του διάσημου brand St Tropez

Αυτή τη φορά η Kate Moss μας κάνει να μαυρίζουμε από τη ζήλια μας, με την τέλεια σιλουέτα της η οποία αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που λέμε "sexy μπρονζέ χρώμα".

Το supermodel έκλεισε συμβόλαιο με την εταιρεία St. Tropez, η οποία έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα από προϊόντα self tan (αγαπημένα των experts τόσο για το κόκκινο χαλί όσο και για τα catwalks) και δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που δουλεύω με την St. Tropez. Χρησιμοποιώ τα προϊόντα της από την αρχή που κυκλοφόρησαν. Πριν από 15 χρόνια, την πρώτη φορά που πήγα στην Ibiza, δεν ήθελα να είμαι η μόνη με λευκή επιδερμίδα στην παραλία, οπότε δοκίμασα ένα προϊόν St. Tropez. Eίναι ένα brand που μπορείς να εμπιστευτείς, πολύ cool».

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της καμπάνιας, η Kate Moss εξήγησε γιατί της αρέσει το μαύρισμα χωρίς ήλιο: «Με κάνει να νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση, απλά νιώθεις καλύτερα οταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, δείχνεις πολύ πιο υγιής. Και δεν υπάρχει πλέον λόγος να κυκλοφορείς με λάθος χρώμα, πράγμα που είναι πραγματικά υπέροχο!»

Διαβάστε ακόμα

Kate Moss-Kérastase: 2 Κ μαζί!

Φτιάξ'το μόνη σου: Το πιο απαλό προϊόν καθαρισμού με μέλι

Τέλεια nude επιδερμίδα σε 5 βήματα