Μια BB Cream... με τον τρόπο της Kiehl's!

Μια BB Cream... με τον τρόπο της Kiehl's!

Εξυπνη, αποτελεσματική και με SPF50

Η πρώτη κρέμα BB (συντομογραφία του "blemish balm"/βάλσαμου για τις ατέλειες) δημιουργήθηκε από μια Γερμανίδα δερματολόγο και δινόταν με συνταγή σε ασθενείς με στόχο να καλυφθούν τα μετεγχειρητικά σημάδια κατά τη θρέψη και την επούλωση του δέρματος.

Σήμερα η Kiehl's επιστρέφει σε αυτή την αρχική φιλοσοαφία της σύνθεσης – στην κάλυψη των ατελειών, δηλαδή – και την εξελίσσει βάζοντας ως προτεραιότητα την περιποίηση της επιδερμίδας.


«Με τις νέες συνθέσεις BB να καλύπτουν πλέον μια τόσο ευρεία γκάμα προβλημάτων, αυτά τα προϊόντα δημιούργησαν στην ουσία μια ολοκαίνουργια κατηγορία», λέει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl's για την Ανάπτυξη Προϊόντων. «Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις την Kiehl's να παρουσιάζει μια σύνθεση που βασίζεται στην αρχική φιλοσοφία περιποίησης του δέρματος των κρεμών BB, αλλά παράλληλα εστιάζει σαφώς στην αποτελεσματικότητα ώστε να μην προσφέρει μόνο κάλυψη, αλλά και μακροπρόθεσμη διόρθωση.»


Για την δική τους BB Cream, οι επιστήμονες της Kiehl's επέλεξαν να δουλέψουν πάνω στην εξαιρετικά δραστική βιταμίνη C. Με μια σύνθεση που προσφέρει ανάλαφρη και, ταυτόχρονα, ευέλικτη κάλυψη, και περιέχει φυσικές ορυκτές χρωστικές με επικάλυψη αμινοξέων, η Actively Correcting & Beautifying BB Cream καλύπτει τις ατέλειες ενώ παράλληλα διορθώνει τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Επιπλέον, βοηθάει στην εξασθένιση των πόρων και των λεπτών γραμμών και προσφέρει ενυδάτωση όλη την ημέρα και αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος SPF 50.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι χρησιμοποιώντας την άμεσα θα απολαμβάνετε όλα τα οφέλη μιας BB Cream (λάμψη, ομοιογενή τόνο, ελαφριά κάλυψη, υγιή όψη) όμως καθώς περνάνε οι μέρες θα βλεπετε και τα αποτελέσματα ενός εξαιρετικού προϊόντος φροντίδας, καθώς θα εξασθενούν καφέ κηλίδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες και η επιδερμίδα θα γίνεται φωτεινή εκ των έσω! Θα την βρείτε σε 3 αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα

Οι stars πωλητές της Kiehl's για μια μέρα!

Midnight Recovery Concentrate: ένα μαγικό προϊόν από την Kiehl's!

Βασική κίνηση φροντίδας: Εντατική ενυδάτωση τη νύχτα