Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Nicole Kidman και Keith Urban

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Nicole Kidman και Keith Urban

Η Nicole Kidman έκανε τον πιο ατσαλάκωτο country folk γάμο με τον μουσικό Keith Urban.

Ένας ακόμη πολυσυζητημένος γάμος ήταν αυτός της πορσελάνινης Nicole Kidman. Όχι βέβαια με τον Tom Cruise αλλά με το διάσημο τραγουδιστή της country, Keith Urban. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μάνλι της Αυστραλίας το 2006.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία με ένα πολυτελές λευκό αυτοκίνητο, φορώντας ένα εντυπωσιακό ρομαντικό νυφικό ενώ ο Urban ήταν κομψός μέσα στο μαύρο κοστούμι του. Μετά το γάμο δημοσιεύτηκε φωτογραφία του ζευγαριού, συνοδευόμενη από μια σύντομη ανακοίνωση: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους στην Αυστραλία και στον υπόλοιπο κόσμο που μας έστειλαν τις θερμές ευχές τους". Στο γάμο παρευρέθηκαν τα δύο υιοθετημένα παιδιά της Kidman και του Tom Cruise, Isabella και Connor (μάλιστα η Isabella ήταν και παρανυφάκι), ενω το παρόν έδωσε πληθώρα από αστέρια του Χόλιγουντ όπως οι Naomi Watts και Hugh Jackman.

Και ενώ το ζεύγος παρουσιάζεται έκτοτε ως τρελά ερωτευμένο, οι κακές γλώσσες λένε ότι τα συμβόλαια μεταξύ των δύο αναφέρουν ότι ο Keith θα λαμβάνει 600.000 δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου με την Nicole, ενώ εκείνη θα μπορεί να αρνηθεί οποιαδήποτε πληρωμή αν ο σύζυγος της γίνει ξανά αλκοολικός!

Για την ιστορία, η πρώτη κόρη του ζευγαριού, Sunday Rose, γεννήθηκε το 2008 ενώ πέρυσι γεννήθηκε η αδερφή της, Faith Margaret, μέσω παρένθετης μητέρας.