Οι celebrity γάμοι μας δίνουν έμπνευση! Τα 10 πιο κομψά νυφικά που φόρεσαν stars

Οι celebrity γάμοι μας δίνουν έμπνευση! Τα 10 πιο κομψά νυφικά που φόρεσαν stars

Το γυναικείο κοινό ψήφισε και απόφασισε την δεκάδα με τα πιο κομψά νυφικά στην celebrity ιστορία!

Γνωστό πολυκατάστημα του Λονδίνου ρώτησε τις μελλοντικές νύφες και πελάτισσές του ποιο θεωρούν το πιο κομψό νυφικό από όσα έχουν δει στα περιοδικά και τα οποία φόρεσαν διάσημες stars. Η έρευνα δείχνει πως οι σημερινές νύφες προτιμούν τα πολύ κλασικά σχέδια, δείχνοντας σαφή προτίμηση στις δεκαετίες του '50 και '60.

Την πρώτη θέση των γυναικείων προτιμήσεων κατέλαβε, (ποια άλλη βέβαια) η αριστοκρατική Jackie Onassis με το νυφικό που φόρεσε στον πρώτο της γάμο με τον John Kennedy. Φυσικά, στη δεύτερη θέση συναντούμε το υπέροχο νυφικό της Grace Kelly που ως πριγκίπισσα πραγματικά επέλεξε μια παραμυθένια δημιουργία. Τρίτη έρχεται η γυναίκα του Elvis Prelsey, Priscilla που εντυπωσιάζει όχι το νυφικό, αλλά με το εντυπωσιακό πέπλο στα μαλλιά.
Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Yves Saint Lauren δημιουργία που φόρεσε η Bianca Jagger το 1971 για να παντρευτεί τον rock star, Mick Jagger. Ένα απλό σακάκι που άφηνε έκθετο το πλούσιο ντεκολτέ της, φαίνεται πως ακόμα γοητεύει τις νύφες που, όμως δύσκολα τολμούν οι ίδιες! Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η -κατά πολλούς πιο κομψή γυναίκα που είδαμε ποτέ-, η Audrey Hepburn η οποία για τον γάμο της το 1954 επέλεξε μια ρομαντική δημιουργία, όχι maxi όπως συνηθίζεται αλλά μέχρι το γόνατο...

Δείτε στο gallery τις υπόλοιπες stars που συμπληρώνουν τη δεκάδα.