Τον θες αλλά δεν είναι καλός στον κρεβάτι;5 ατάκες που θα του πεις για να τον αναβαθμίσεις

Τον θες αλλά δεν είναι καλός στον κρεβάτι;5 ατάκες που θα του πεις για να τον αναβαθμίσεις

Μίλησέ του ανοιχτά!

Άλλο το συναίσθημα και άλλο η απόδοσή του στο κρεβάτι...Ναι, μπορεί να έχεις τυφλωθεί από έρωτα, αλλά αν στο σεξ δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει τότε κάτι πρέπει να κάνεις. Το πιο σωστό είναι να σταματήσεις να το συζητας με τις φίλες σου και να μιλήσεις στον ίδιο. Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. 5 ατάκες είναι αρκετές... πάντα με αγάπη για να μην τον αγχώσεις όμως!

1. "Τα προκαταρκτικά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ". Πρέπει να του μιλήσεις για τον γυναικείο οργασμό, καθιστώντας σαφές πως το γυναικείο σώμα χρειάζεται την απαραίτητη προετοιμασία και χρόνο για να φτάσει στην κορύφωση. Πες του πως αν δεν τα λάβει και τα δύο εσύ δεν θα ολοκληρώσεις ΠΟΤΕ.

2. "Μην γραπώνεις το στήθος μου". Εξήγησέ του πως το στήθος σου δεν είναι μπάλα του μπάσκετ και άρα δεν χρειάζεται να το αρπάζει με δύναμη για να μην του φύγει. Ας γίνει πιο τρυφερός και ας περάσει περισσότερη ώρα στην περιοχή.

3."Αφού ξέρεις ότι μου αρέσει αυτό γιατί δεν το κάνεις πιο συχνά"; Βρήκατε κάτι στο οποίο είναι καλός και σε φέρνει πιο κοντά στην κορύφωση. Τόνισέ του πόσο πολύ σου αρέσει και πόσο τέλεια το κάνει και εντάξτε το στην σεξουαλική σας ρουτίνα!

4."Και σε μένα αρέσει το στοματικό σεξ". Πες του ότι δεν έχει σημασία που είσαι γυναίκα. Το στοματικό σεξ είναι ευπρόσδεκτο και από τα δύο φύλα. Πείσε τον να κατεβαίνει χαμηλά πιο συχνά και πες του τί ακριβώς σου αρέσει!

5."Υπάρχουν περισσότερες από αυτές τις τρεις στάσεις". Σίγουρα θα έχεις και εσύ και αυτός αγαπημένες στάσεις, αλλά ο πειραματισμός μετατρέπει τον καλό παρτενέρ σε ιδανικό. Πες του ότι θες να δοκιμάσετε και άλλες στάσεις και μάλιστα πρότεινέ του μερικές.

Διαβάστε ακόμη:

Πρόσεχε! Πως θα καταλάβεις ότι σε θέλει για one night stand από την πρώτη στιγμή