Aν σε έντυνε ο καλός σου θα φορούσες αυτά τα 7 κομμάτια! Βρήκαμε επιτέλους τι τους αρέσει

Aν σε έντυνε ο καλός σου θα φορούσες αυτά τα 7 κομμάτια! Βρήκαμε επιτέλους τι τους αρέσει

Αποκωδικοποιώντας τα αντρικά γούστα!

Δεν είναι εύκολο να ικανοποιήσεις τα αντρικά γούστα σε ότι αφορά το στιλ σου. Μας θέλουν σέξι, αλλά όχι προκλητικές. Μας θέλουν "αθώες" αλλά αλλά όχι υπερβολικά συντηρητικές... Μας θέλουν θηλυκές, αλλά να τους αφήνουμε και κάτι για τη φαντασία τους. Ρωτήσαμε μερικά αρσενικά και καταλήξαμε πως αυτά τα 7 κομμάτια ήταν επιλογές όλων! Πρόσθεσέ τα στην ντουλάπα σου και προτίμησέ τα για το πρώτο ραντεβού.


1. Μίνι φούστες. Διαχρονική αξία στις αντρικές προτιμήσεις! Η αποκάλυψη των ποδιών σου τραβάει το βλέμμα τους όπως το φως την πεταλούδα και οι σκέψεις που ακολουθούν έχουν μόνο ερωτικό περιεχόμενο.

2. Skinny Jeans. Διαγράφει άψογα το αγαπημένο σημείο των αντρών πάνω μας: τα οπίσθιά μας. Τα στενά jean είναι το καλύτερο ρούχο για να βάλεις στο πρώτο ραντεβού. Σέξι άλλα όχι υπερβολικά σέξι.

3. XL Πουλόβερ. Τόσο χουχουλιάρικο όσο το πάπλωμά τους. Τα αγόρια λατρεύουν να δείχνεις άνετη και να κρύβεις τις καμπύλες σου. Λογικά αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι τους κρύβεις τα πάντα και έτσι πρέπει να βάλουν τη φαντασία τους να σκεφτεί για το τι κρύβεται από κάτω. Ναι, κορίτσια μην τους τα δίνετε όλα στο πιάτο.

4. Tops που αποκαλύπτουν του ώμους. "Με συγχωρείτε ήταν τυχαίο". Μια μικρή αποκάλυψη είναι αρκετή για να τους δώσεις τροφή! Οι μπλούζες με έναν ώμο σύμφωνα με τους άντρες μας κάνουν να δείχνουμε σέξι και παράλληλα κομψές και σεμνές. Ένας συνδυασμός που λατρεύουν.

5. Φλατ παπούτσια. Προς μεγάλη μας έκπληξη οι άντρες βρίσκουν σέξι και τα φλατ παπούτσια. Οι μπαλαρίνες προφανώς βγάζουν στα αγόρια ένα συναίσθημα πιο αθώο, αφού σε βλέπουν σαν κοριτσάκι. Γιατί όχι λοιπόν!

6. Ρομαντικά φορέματα. Είναι σίγουρο πως τα αγόρια λατρεύουν τις σέξι εμφανίσεις, αλλά μην υποτιμάτε και μην αποφεύγετε τα ρομαντικά φορέματα. Σαφώς και τα αποκαλυπτικά φορέματα τραβούν τα βλέμματα, αλλά ένα φόρεμα που σε δείχνει σαν έφηβη λειτουργεί το ίδιο διεγερτικά για τους άντρες!

7. Σουτιέν με δαντέλα που ξεχωρίσει από το τοπ. Η δαντέλα στα εσώρουχα είναι το πιο σέξι ύφασμα στο μυαλό των αντρών. Όταν τους το αποκαλύπτεις διακριτικά τους δίνεις πολύ υλικό για τη φαντασία τους. Μπορείς να διαλέξεις ένα τοπ με μαλακό ύφασμα για να φανερώνει τι φοράς από μέσα. Διακριτικά όμως!

Διαβάστε ακόμη:

Gosling & Mendez: To φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού που η Αμερική λατρεύει να μισεί