Σεξ ή σχέση; Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει μόνο στο κρεβάτι

Σεξ ή σχέση; Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει μόνο στο κρεβάτι

Πέντε σενάρια αποκαλύπτουν τη φύση της σχέσης σας

Νιώθεις πως το αντικείμενο του ενδιαφέροντος σου είναι πάντα απασχολημένο ΕΚΤΟΣ από τις στιγμές που είναι να συναντηθείτε σπίτι; Αν θες να καταλάβεις αν οι συναντήσεις σας μεταφράζονται για αυτόν απολαυστικό σεξ και μόνο δες αν η σχέση σας ταιριάζει στις παρακάτω συνθήκες.

Σου στέλνει μηνύματα (όχι τηλέφωνα) αφού πέσει ο ήλιος!
Αν το αγόρι σε καλεί μεταμεσονύκτιες ώρες δεν είναι γιατί είναι ρομαντική ψυχή και θέλει να δείτε τα αστέρια μαζί, αλλά γιατί έχει σεξουαλική διάθεση. Αν δεν σε έχει καλέσει ποτέ πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και δεν είναι ένας πολυάσχολος γιατρός τότε δείχνει πως έχει μόνο το σεξ στο μυαλό του για σένα.

Δεν απαντάει στα μηνύματα σου αν δεν έχει σκοπό να σε συναντήσει
Αν του έχεις στείλει εσύ μήνυμα για να δεις τι κάνει και το μόνο που έλαβες ήταν ένα αναπάντητο "διαβάστηκε" τότε δεν θέλει "περιττή" επικοινωνία με σένα. Όταν όμως του έστειλες ένα βράδυ θέλω να σε δω τότε έλαβες... "διαβάστηκε", "απαντήθηκε" και "ήρθε σπίτι σου σε μια ώρα"! Μην χαίρεσαι... τότε έχεις θέμα!

Δεν σου κάνει καμία πρόταση για διασκέδαση
Αν σε παίρνει τηλέφωνο για να αράξετε στον καναπέ του ακατάστατου σπιτιού του τότε δεν θέλει κάτι άλλο από σένα που δεν περιλαμβάνει το σώμα σου. Αν δεν τον έχεις δει στον έξω κόσμο (εκτός από το πρώτο ραντεβού) δηλαδή σε κάποιο club, σε μια καφετέρια, σε ένα σινεμά τότε δεν θέλει να γίνεις μέρος της καθημερινότητάς του.

Δεν μιλάτε ποτέ για την προσωπική σας ζωή
Αν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων σας δεν μιλάτε για την προσωπική σας ζωή, αν οι μόνες λέξεις που ακούγονται είναι "το σεξ μαζί σου είναι τέλειο" ή "αυτό το κάνεις τόσο ωραία" τότε όπως καλά φαντάζεσαι η σχέση σου είναι καθαρά σεξουαλική. Σίγουρα πολλές σχέσεις ξεκινάνε από αυτή τη βάση –σου αρέσει ο άλλος και κάνετε συνέχεια σεξ- αλλά αν περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και δεν έχετε ξεπεράσει τη φάση "κάνουμε συνέχεια και μόνο σεξ" η σχέση σας δεν έχει παραπάνω βαρύτητα από αυτό.

Βιάζεται να φύγει μετά την ερωτική σας συνεύρεση
Δεν κοιμάται ποτέ σπίτι σου ή κοιμάται πολύ σπάνια. Αν σου δώσει ένα βιαστικό φιλί και αρχίζει να ντύνεται τότε είναι προφανές ότι δεν θέλει να περάσει τη νύχτα μαζί σου γιατί αυτό μοιάζει με πραγματική σχέση. Και αν κάθε φορά σου λέει και μια δικαιολογία τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Διαβάστε ακόμη:

Έντεκα συμβουλές για σεξ από έντεκα έμπειρους άντρες - μόνο για σένα!