Mήπως να τον αφήσεις; 4 σημάδια ότι δεν θα σε κάνει ποτέ το κορίτσι του

Mήπως να τον αφήσεις; 4 σημάδια ότι δεν θα σε κάνει ποτέ το κορίτσι του

Kάποιες φορές το να αποδεχτείς την αλήθεια είναι η καλύτερη λύση

Μια απλή και σύντομη ερώτηση ταλαιπωρεί το μυαλό σου εδώ και καιρό...έλει να τα φτιάξουμε;" ή τέλοσπάντων κάτι παρόμοιο... Αν τα τέσσερα παρακάτω σημάδια χαρακτηρίζουν τη σχέση σας τότε μάλλον θα πρέπει να αποδεχτείς πως με καμία γυναικεία τακτική δεν θα γίνει δικός σου. Η συμβουλή μας... Άσε τον στην επόμενη!

Δεν ξέρεις τίποτα ουσιαστικά για αυτόν
Παράδοξο, αλλά πραγματικό! Μπορείς να έχεις καθημερινή επικοινωνία με κάποιον και παρόλα αυτά να μην ξέρεις βασικά πράγματα για εκείνον. Ναι, ξέρεις το πρόγραμμά του, αλλά αγνοείς το ποιος είναι κάτω από την περσόνα που παρουσιάζει. Όταν ένας άντρας θέλει να δεσμευτεί με μια γυναίκα μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες για τον εαυτό του. Την αφήνει να μπει στον κόσμο του και γίνεται ευάλωτος, αποκαλύπτοντας πτυχές του εαυτού του. Οι άντρες δεν ανοίγονται χωρίς λόγο και δεν δείχνουν τα συναισθήματά τους. Είναι επίλεκτοι και το κάνουν μόνο όταν έχουν μια σχέση στο μυαλό τους.

Εξαφανίζεται για μέρες ή εβδομάδες και επιστρέφει σαν να μην τρέχει τίποτα
Αν το αντικείμενο του πόθου σου ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα θα βρει χρόνο στο πρόγραμμα του για να σε εντάξει σε αυτό. Ακόμα και αν έχει δύσκολο επαγγελματικό πρόγραμμα θα βρει μια στιγμή να σου στείλει μήνυμα ή να σε πάρει τηλέφωνο για να σου δείξει έτσι ότι σε σκέφτεται. Αν κατά διαστήματα δείχνει πως δεν τον νοιάζει και τόσο πολύ να σε χάσει τότε αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Μάλιστα αυτά τα διαλείμματα κάποιες φορές μπορεί να γίνουν και επίτηδες από την πλευρά του για να σου δείξει πως ακριβώς θέλει τη σχέση σας... Χωρίς δεσμεύσεις.

Σου είπε πως δεν θέλει σχέση
Δυστυχώς πρέπει να στο ομολογήσουμε. Όταν ένας άντρας λέει πως δεν θέλει σχέση, αυτό που πραγματικά λέει είναι πως θέλει σχέση μαζί σου. Αν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση μην σκεφτείς ότι μπορείς να του αλλάξεις το μυαλό. Είσαι ένα υπέροχο κορίτσι που έχεις πουλήσει λίγο πιο "οικονομικά" τον εαυτό σου και κάθεσαι παθητικά, περιμένοντας πότε θα καταλάβει ότι είσαι αρκετά καλή για εκείνον. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και αποχώρησε πρώτη.

Δεν σε βγάζει σε πραγματικά ραντεβού. Αν οι συναντήσεις σας περιορίζονται σε βραδινές επισκέψεις στο σπίτι του ή στο σπίτι σου τότε εκείνος δεν παίρνει σοβαρά αυτή τη σχέση. Αν ο άντρας θέλει να σε κάνει δική του θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει και να σου δείξει πως νοιάζεται με κάποιον τρόπο για σένα.

*Να θυμάσαι πως όταν ένας άντρας νοιάζεται είναι εμφανές.... Όταν αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν σε γουστάρει τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά και τότε πρέπει να φύγεις!

Διαβάστε ακόμη:

Είσαι σίγουρη; 6 πράγματα που κάνεις στο κρεβάτι και του ρίχνεις τη διάθεση