Πες τα! 9 πράγματα που θα ήθελες να ξέρει ο σύντροφός σου για το σεξ που κάνετε

Πες τα! 9 πράγματα που θα ήθελες να ξέρει ο σύντροφός σου για το σεξ που κάνετε

Δεν ήξερε, δεν ρώτησε! Εσύ γιατί δεν τα λες;

Δεν σκέφτεστε το ίδιο... και μην έχεις καμία απαίτηση να μπορέσει να καταλάβει τα θέλω σου αν δεν του τα εξηγήσεις! Οι άντρες, όμως, είναι κάτι παραπάνω από διαθέσιμοι στο να ακούσουν και να κάνουν πράξη όσα τους ζητά.! Αυτά είναι τα 8 σημεία που οι άντρες αγνοούν στο σεξ και ίσως να χρειάζεται να τους τα πεις... ή έστω να τους στείλεις αυτό το άρθρο!

1. Μετά την κορύφωση σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θες να συνεχίσεις. Το σεξ για τη γυναίκα -σε αντίθεση με τον άντρα- δεν τελειώνει όταν έρθει ο οργασμός της. Το σώμα σου είναι φτιαγμένο για πολλαπλές απολαύσεις και πιθανότατα με τον πρώτο οργασμό σου "ανοίγει" η όρεξη και για δεύτερο! Σκέψη δύσκολη για εκείνον...

2. Πιθανότατα δεν σου αρέσουν στο κρεβάτι όσα άρεσαν στην πρώην του. Το να σε ρωτήσει αν απολαμβάνεις μια τεχνική, που του έμαθε η πρώην σύντροφος του θα είναι ένα καλό ξεκίνημα. Ή να κάνεις εσύ ξεκάθαρα τα γούστα σου.

3. Αν δεν μπορεί να βρει την κλειτορίδα σου, τότε καλύτερα να ρωτήσει. Κάθε γυναίκα είναι χαρούμενη να καθοδηγήσει για το που βρίσκεται το κέντρο της απόλαυσής της... Ούτε βαριέται, ούτε κακοχαρακτηρίζει τον άντρα που χρειάζεται gps για την περιοχή.

4. Οι γυναίκες μπορεί να διεγερθούν τόσο πολύ που ένα άγγιγμα από απολαυστικό μπορεί να γίνει μαρτύριο! Ναι, ξέρουμε ότι θες να του πεις να είναι πιο απαλός, αλλά φοβάσαι μήπως το παρεξηγήσει. Για το δικό σου καλό... πες του το!

5. Περισσότερα προκαταρκτικά, παρακαλώ! Οι άντρες κάποιες στιγμές αγνοούν τη σημασία των προκαταρκτικών για το γυναικείο σώμα. Καλό θα ήταν να ξέρει πως η διάρκεια των προκαταρκτικών πρέπει να είναι τόσο μεγάλη, που θα φτάσεις εσύ στο σημείο, να του πεις να σταματήσει για να ξεκινήσει η συνεύρεση.

6. Το ότι μπορεί να χρειάζεσαι 30 λεπτά να φτάσεις σε οργασμό δεν σημαίνει ότι κάτι φταίει με σένα. Ούτε πως κάνει εκείνος κάτι λάθος. Αν το βλέπει έτσι τότε οι προηγούμενες παρτενέρ του προσποιήθηκαν οργασμό στα δέκα λεπτά και εκείνος τις πίστεψε.

7. Περισσότερο στοματικό σεξ! Εκείνοι βιάζονται για τη διείσδυση, εσύ έχεις ανάγκη από χάδια και φιλιά! Βρείτε τη μέση λύση.

8. Θέλεις να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, αλλά ντρέπεται να σου πει τις φαντασιώσεις του. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να του πεις όχι και να δοκιμάσετε κάτι άλλο! Ρώτησέ τον τι θέλει στο σεξ ευθέως.

9. Δεν είσαι από ζάχαρη... Όχι πως δεν είσαι γλυκιά, αλλά αν σου τραβήξει λίγο τα μαλλιά δεν σημαίνει ότι θα σε πονέσει. Ούτε το να σε στριμώξει στον τοίχο πονάει. Απολαυστικό ακούγεται και όχι οδυνηρό!

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο τυχερές! Οι 4 διαφορετικοί οργασμοί που κάθε γυναίκα πρέπει να νιώσει στη ζωή της