6 λόγοι που το σεξ με τον σύντροφό σου είναι πιο απολαυστικό από τις casual σχέσεις

6 λόγοι που το σεξ με τον σύντροφό σου είναι πιο απολαυστικό από τις casual σχέσεις

Ποιος είπε πως το σεξ με τον καλό σου είναι βαρετό;

Ο ενθουσιασμος της πρώτης φοράς ή η άνεση του δοκιμασμένου; Κάναμε crash test στο σεξ που απολαμβάνεις σε μια μόνιμη σχέση και σε μια ελεύθεση σχέση... Η συνεύρεση με τον αποκλειστικό σύντροφό σου κέρδισε στα σημεία...

Καλύτερη επικοινωνία σημαίνει καλύτερο σεξ

Το καυτό σεξ σχετίζεται με την καλή επικοινωνία. Το να μπορείς να εκφράσεις σε κάποιον τι σου αρέσει και κυρίως τι δεν σου αρέσει, το να μπορείς να καταλαβαίνεις τι θέλει ο άλλος από τον τρόπο που κοιτάζεστε, το να ξέρεις πόσο το απολαμβάνει από τη γλώσσα του σώματός του και η άνεση που νιώθουν δύο εραστές μεταξύ τους είναι ότι καλύτερο μπορεί να μπορεί να συμβεί σε μια ερωτική επαφή. Το να αποκαλύψεις πρώτα σε κάποιον τους φόβους, τις ανασφάλειες σου και τα όνειρα σου και το να του πεις μετά "λίγο πιο αριστερά" φαντάζει μικρή παρατήρηση!

Η εμπιστοσύνη μειώνει τις αναστολές
Για να μπορέσει μια γυναίκα να συνευρεθεί ερωτικά με έναν άντρα πρέπει να τον εμπιστεύεται. Η εμπιστοσύνη και αυτό το είδος της ασφάλειας λειτουργούν θετικά στο μυαλό της γυναίκας κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Όσο περισσότερο τον εμπιστεύεσαι τόσο περισσότερο ασφαλής νιώθεις να αφεθείς στη στιγμή σωματικά, αλλά και εγκεφαλικά. Ότι είδος σεξ και να θες να κάνετε (ρομαντικό ή παθιασμένο) η εμπιστοσύνη που μοιράζεστε σε βοηθά να το απολαύσεις περισσότερο.

Ξέρετε ο ένας το σώμα του άλλου
Ανεξάρτητα με το πόσο καλές είναι οι τεχνικές σου στο κρεβάτι υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας στο να είσαι γυμνή μαζί του. Η διαδικασία να ανακαλύψεις το σώμα του άλλου είναι άκρως απολαυστική, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το να είσαι στο κρεβάτι με κάποιον που ξέρει ήδη με ποια σημεία του σώματος σου πρέπει να ασχοληθεί.

Νοιάζεστε πραγματικά για την ικανοποίηση του άλλου
Ιδανικά όταν αγαπάς κάποιον προσπαθείς να καταλάβεις τις ανάγκες του και κάνεις τα πάντα να του δώσεις αυτά που θέλει. Οι πιθανότητες λένε πως ένας καλός οργασμός είναι αυτό που θέλετε και οι δύο. Αυτό δεν σημαίνει πως σε μια ελεύθερη σχέση δεν είναι αυτός ο σκοπός, αλλά σε μια σχέση το να σε δει ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο είναι απλά πιο επιτακτική ανάγκη και η ικανοποίηση και των δύο παρτενέρ είναι μονόδρομος!

Δεν έχεις πρόβλημα να μείνεις μαζί του μετά το σεξ
Σου έχει τύχει ποτέ να έχεις απίστευτη ερωτική χημεία με κάποιον, αλλά όταν μιλήσετε να θυμηθείς γιατί δεν ταιριάζετε σε κάτι άλλο; Κάθε λεπτό μετά την κορύφωση μπορεί να γίνει βασανιστικό αν εκείνος ή εσύ θέλεις να μείνεις μόνη σου και να του πεις να φύγει. Αντίθετα το συναίσθημα είναι υπέροχο όταν μετά τη σεξουαλική επαφή μπορείτε να κάτσετε αγκαλιά στο κρεβάτι και να μιλήσετε για οτιδήποτε. Χάδια, αστεία, σχόλια και η αίσθηση του πόσο ταιριάζετε και πόσο πολύ θέλετε ο ένας τον άλλον ακόμα και μετά την κορύφωση είναι ένα συναίσθημα που δεν συγκρίνεται με κανένα.

Μπορείς να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα
Υπάρχουν στιγμές που θες να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα στο κρεβάτι. Με τους νέους συντρόφους θες να του δείξεις ότι είσαι καλή και άρα προτιμάς να κάνεις αυτά που ξέρεις καλά χωρίς πειραματισμούς. Μέσα σε μια σχέση, όμως, ο πειραματισμός είναι πολύ πιο εύκολος και λιγότερο αγχωτικός. Για αυτό και οι άνθρωποι πειραματίζονται συνήθως με τον μόνιμο σύντροφό σου... Και οι πειραματισμοί μεταφράζονται σε τέλειο σεξ.

Διαβάστε ακόμη:

Τώρα μπορείς! Οι 4 τρόποι για να έχεις οργασμό κάθε φορά