Πώς θα κάνεις το καλύτερο casual σεξ της ζωής σου

Πώς θα κάνεις το καλύτερο casual σεξ της ζωής σου

Οι πέντες κανόνες της ελεύθερης σχέσης

Το casual σεξ, οι ερωτικές συναντήσεις δηλαδή δύο ανθρώπων, που δεν βρίσκονται σε σχέση, μπορεί να εξαιρετικά απολαυστικό αρκεί να δεις ξεκάθαρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται. Πώς μπορεί να απολαύσεις casual σεξ διασκεδαστικά και υπεύθυνα; Οι 5 κανόνες είναι εδώ...

1. Πάρε όλα τα σωστά μέτρα προφύλαξης. Αν επιλέξεις να κάνεις casual σεξ πρέπει να είσαι ενημερωμένη και προετοιμασμένη να μείνεις ασφαλής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προστατευτείς από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα ή μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ρώτησε τον γυναικολόγο σου για τις κατάλληλες μεθόδους για σένα.

2. Συνειδητοποίησε πως δεν πρόκειται για μια σοβαρή σχέση. Οι λέξεις κλειδιά είναι περιστασιακό σεξ. Με αυτή την σκέψη δεν θα νιώσεις απόρριψη από εκείνον. Αν νιώσεις κάποια στιγμή πως έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα από την πλευρά σου τότε πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί του. Μην τα καταπιέσεις για να συνεχίσεις να κάνεις σεξ μαζί του. Αυτή είναι η συνταγή της καταστροφής (της δικής σου).

3. Να είσαι ξεκάθαρη με τις προσδοκίες σου. Οφείλετε να είστε και οι δύο ξεκάθαροι πως οι συναντήσεις είναι μονάχα σεξουαλικές χωρίς συναισθηματικό δέσιμο. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής τότε κάτι προσπαθείς να του κρύψεις και με την ίδια λογική και εκείνος.

4. Προσπάθησε να μη γίνει πολύ προσωπικό. Κρατήστε και οι δύο τη σχέση σας σε χαλαρά επίπεδα. Μιλήστε για πράγματα που σας ενδιαφέρουν (όπως μουσική, ταινίες) και αποφύγετε τις πολύ προσωπικές αποκαλύψεις γιατί αυτές σας φέρνουν πιο κοντά.

5. Κράτησε το χέρι σου μακριά από το πληκτρολόγιο. Στις εποχές τεχνολογίες που ζούμε είναι λογικό να θες να διατηρήσεις μια συχνή επικοινωνία με το αντικείμενο του πόθου σου μέσω των social media. Κάνε ότι μπορείς, όμως, για να αποφύγεις αυτή την ανάγκη σου. Μην δημιουργήσεις τη συνήθεια να στέλνετε μηνύματα καθημερινά γιατί αυτό χωρίς να το καταλάβεις δημιουργεί συναισθηματικό δέσιμο. Κράτησε την επικοινωνία σας για τις στιγμές που θέλεις να κανονίσεις συνάντηση μαζί του.

Αν μείνεις προσηλωμένη σε αυτούς τους κανόνες τότε κανείς από τους δυο σας δεν θα πληγωθεί!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν είσαι ικανοποιημένη από την ερωτική σου ζωή; Οι 5 λόγοι που τη σαμποτάρεις μόνη σου