4 πράγματα που καταστρέφουν τη σεξουαλική σου ζωή

4 πράγματα που καταστρέφουν τη σεξουαλική σου ζωή

Γιατί μερικές φορές το λάθος ξεκινάει από σένα...

Ο φόβος των πειραματισμών: Ο καλός σας θέλει να ντυθείτε σερβιτόρα, με ψηλές μπότες και σούπερ μίνι; Να γλείψετε τη βότκα που έχει ρίξει πάνω του; Να παίξετε strip-poker; Μια χαρά! Για ποιο λόγο να αρνηθείτε; Τα παιχνίδια είναι αυτά που κρατάνε ζωντανή τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, γι' αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να διστάζετε. Την επόμενη φορά που θα σας ζητήσει κάτι τέτοιο, αποβάλλετε τους ενδοιασμούς σας, εκτός αν έχετε πραγματικά σοβαρό λόγο. Όσο φοβάστε να κάνετε καινούργια πράγματα δεν πρόκειται να ανακαλύψετε ποτέ νέες απολαύσεις στο σεξ. Και εφόσον ο καλός σας σας το ζητάει, δεν χάνετε τίποτα να τον καλομάθετε λιγάκι.

Δεν γνωρίζετε το σώμα σας: Μπορεί να σας σοκάρει, όμως είναι γεγονός. Πολλές γυναίκες βιώνουν τον πρώτο τους οργασμό μόνες, επειδή -σε αντίθεση με τον αντρικό- η διαδικασία του δικού τους οργασμού είναι πολύ πιο περίπλοκη. Ενώ οι άντρες μπορεί να βρεθούν πολλές φορές στη δυσάρεστη θέση να μην ξέρουν πώς να κρατηθούν, ακόμη και... εκτός σεξουαλικής πράξης (ναι, ναι, τους συμβαίνει και αυτό), οι γυναίκες πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ για να φτάσουν ώς εκεί. Σε αντίθεση με εκείνες που γνωρίζουν το σώμα τους, οι υπόλοιπες κυριολεκτικά πηγαίνουν ψάχνοντας! Και, δυστυχώς, πολλές φορές και οι σύντροφοί τους.

Δεν παίρνετε πρωτοβουλίες: Αυτό το "καυτό" ζήτημα πρέπει να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά. Αν είστε από εκείνες που περιμένουν πάντα να κάνει ο σύντροφός τους την πρώτη κίνηση, δεν ξέρετε τι χάνετε. Πρώτον, περισσότερο σεξ! Δεύτερον, ακόμη πιο "αυτό" σεξ. Για τους άντρες δεν υπάρχει μεγαλύτερο διεγερτικό από μια γυναίκα γεμάτη σεξουαλική αυτοπεποίθηση, η οποία δεν διστάζει να κάνει την πρώτη κίνηση, ακόμη και αν αυτή είναι πολύ απλή - απλώς να του κατεβάσει το φερμουάρ. Κάτι τέτοιο μπορεί να ανεβάσει ακόμη και την πιο πεσμένη λίμπιντο.

Είστε ντροπαλή: Εντάξει, συμβαίνει κι αυτό, όμως στο σεξ δεν χρειάζονται ντροπές. Δεν μπορεί να θέλετε να του κάνετε όσα δεν του έχουν κάνει ποτέ, αλλά να φοβάστε τι μπορεί να σκεφτεί. Αν ψάχνετε απάντηση σ' αυτό, είναι μία: Τα καλύτερα! Ωστόσο, δικαιολογείστε αν κάποιες φορές βρεθείτε σε δύσκολη θέση για κάποιον λόγο που δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι. Αν, για παράδειγμα, αδιαθετήσετε νωρίτερα από ό,τι περιμένετε ή σας φύγουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες!

Διαβάστε ακόμη:

Σημείο G: Τι πρέπει να ξέρεις για να το «εκμεταλλευτείς»!