Γιατί το μυστικό της ερωτικής σου ζωή είναι να διώξεις τους τοξικούς άντρες

Γιατί το μυστικό της ερωτικής σου ζωή είναι να διώξεις τους τοξικούς άντρες

Μπορείς και πρέπει να το κάνεις 

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και δεν μπορείς να τους καταλάβεις με την πρώτη ματιά. Κυκλοφορούν με άνεση και στη δική σου ζωή και πιθανόν να μην το ξέρεις.
Τοξικός άνθρωπος είναι εκείνος που "ρουφάει" την ενέργειά σου, που ζει από σένα, που δεν σου προσφέρει θετικά συναισθήματα παρά σου δημιουργεί καθημερινά αρνητισμό είτε ως γκρίνια, είτε ως απόρριψη. Δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο γιατί προτιμά να σε μειώνει για να γεμίζει τη δική του αυτοπεποίθηση. Τοξικός λοιπόν είναι ο άντρας που δε σου δίνει αυτό που θες, που παραμένει όμως στη ζωή για να έρχεται και να φεύγει όποτε θέλει. Εκείνος που ζητά από σένα και παίρνει ότι θέλει, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να δώσει. Θέλει το συναίσθημά σου, το σεξ σου, την παρέα σου, αλλά για να "χορτάσει" εκείνος. Για να γεμίσει αυτοπεποίθηση και αγάπη που δεν θα επιστρέψει.

Αυτούς λοιπόν τους τοξικούς άντρες, σύντροφοους ή εραστές πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου για πάντα. Είναι οι λόγοι που δεν είσαι χαρούμενη, είναι οι λόγοι που δεν πας μπροστά, είναι οι λόγοι που η συναισθηματική σου ζωή δεν ωριμάζει και δεν σε οδηγεί ακόμα στον ΈΝΑΝ. Ξεφορτώσου τον ή τους και μην κοιτάς πίσω. Κράτα την ενέργειά σου για σένα και μην σπαταλάς χρόνο και κόπο σε αυτούς... Θα είσαι πολύ καλύτερα χωρίς εκείνους.

Διαβάστε ακόμη:

Οι επιστήμονες κατέληξαν: Αυτοί είναι οι 4 λόγοι που ακόμα δεν έχεις παντρευτεί!