Είσαι έτοιμη; Οι 4 στάσεις που θα εκτοξεύσουν την ερωτική σου διάθεση

Είσαι έτοιμη; Οι 4 στάσεις που θα εκτοξεύσουν την ερωτική σου διάθεση

Μη μένεις στα ίδια!

Απόψε κάνε του μια έκπληξη. Πρόσφερε σε εσένα και τον σύντροφό σου περισσότερη απόλαυση με τις ερωτικές στάσεις που βοηθούν τον δικό σου οργασμό.

Για περισσότερη απόλαυση
Ξάπλωσε στο κρεβάτι με την πλάτη και άσε τον σύντροφό σου να έρθει πάνω σου. Ένωσε τα πόδια λυγίζοντας τα γόνατά σου και ακουμπησέ τα στο στήθος του παρτενέρ. Αυτό σε φέρνει πιο κοντά στον οργασμό και τον κάνει ακόμη πιο έντονο. Με αυτήν τη στάση δημιουργείται περισσότερη τριβή, ο κόλπος σου στενεύει και ενισχύει την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους. Επιπλέον η συγκεκριμένη στάση επιτρέπει την οπτική επαφή. Ένα μπόνους για εκείνον!

Στα όρθια
Κάντε την όταν και οι δύο θα είστε ξεκούραστοι και θα νιώθετε πως το πάθος σας χτυπά κόκκινο. Βάλε τον να στηριχθεί στον τοίχο και άσε τον να σε σηκώσει από τους γοφούς. Εσύ τύλιξε τα πόδια σου γύρω του ενισχύοντας έτσι την διέγερσή του. Μπορείς να δείξεις τις ικανότητες σου στον έλεγχο του ρυθμού αν εκείνος προβάλλει την λεκάνη του προς τα έξω και σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έχεις εσύ και το μέγεθος της έντασης και της διείσδυσης.

Σε σχήμα V
Πρόκειται για μία ερωτική στάση που επιτρέπει την οπτική επαφή, τα φιλιά και το αγκάλιασμα οπότε προτιμήστε την και για το ξεκίνημα. Ανοίξτε και οι δύο τα πόδια σας σε σχήμα V. Σ' αυτή τη στάση έχει μεγάλη σημασία η αντίσταση που προβάλλει ο ένας στον άλλον. Για να επιτύχετε την μεγαλύτερη δυνατή αντίσταση και να ενισχύσετε τη διέγερσή σας θα πρέπει είτε ο ένας από τους δύο να ακουμπήσει τα χέρια του πίσω με την πλάτη σε κλίση ή να δώσετε ώθηση με τα πόδια σας.


Γύρνα του πλάτη
Αν βαρέθηκες τα συνηθισμένα, επέλεξέ αυτή τη στάση γιατί δίνει τη δυνατότητα στον σύντροφό σου να έχει τα χέρια του ελεύθερα ώστε να μπορεί να σε χαϊδεύει. Εσύ πρέπει να του γυρίσεις πλάτη και να λυγίσεις την μέση σου προς τα πίσω και με τα γόνατα σου να ανασηκώνεσαι για να ελέγχεις την διείσδυση. Επίσης είναι η κατάλληλη αν είσαι ντροπαλή καθώς δεν υπάρχει οπτική επαφή και εκείνος είναι ελεύθερος να σου χαρίσει μεγάλη προκαταρκτική απόλαυση.

Διαβάστε ακόμη:

3 καυτοί λόγοι για να κάνεις sexting σήμερα & τι πρέπει να προσέξεις