Αν κάνεις σεξ πολύ νωρίς με έναν άντρα σαμποτάρεις μια σχέση μαζί του;

Αν κάνεις σεξ πολύ νωρίς με έναν άντρα σαμποτάρεις μια σχέση μαζί του;

Ναι, υπάρχει σωστή απάντηση

Το νέο είδος ερωτικών σχέσεων μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον (γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις πού θα καταλήξουν), αλλά ο πειρασμός του να κάνεις γρήγορα σεξ μαζί του θα βοηθήσει αυτή τη σχέση σε ουσιαστική σχέση;

Η εμπειρία δείχνει πως το να κάνεις πολύ νωρίς σεξ με το αντικείμενο του πόθου σου θα καταστρέψει τις πιθανότητες μιας σχέσης. Ο λόγος που η σύγχρονη γυναίκα κάνει σεξ με έναν άντρα πιο γρήγορα από ότι και η ίδια σχεδίαζε οφείλεται στα εξής δεδομένα:

• Παρασύρθηκε από τη στιγμή
• Θεώρησε πως η σεξουαλική έλξη είναι κάτι παραπάνω από απλή έλξη
• Ήθελε να νιώσει οικειότητα μαζί του
• Έκανε σεξ για επιβεβαίωση ή γιατί είχε μεγάλο διάστημα να κάνει σεξ
• Ένιωσε πίεση και ήθελε να ευχαριστήσει τον άντρα
• Θεώρησε πως μπορεί να έχει μια σχέση χωρίς δεσμεύσεις, αλλά μετά το σεξ συνειδητοποίησε πως τον ήθελε για σύντροφό της.

Το να κάνεις σεξ με έναν άντρα νωρίς δεν είναι κατακριτέο αλλά θα πρέπει και ΟΙ ΔΥΟ να θέλετε το ίδιο είδος σχέσης. Αν θες μια αφοσιωμένη σχέση το να κάνεις σεξ μαζί του στέλνει τα λάθος μηνύματα...
Αν εκείνος σου αρέσει, κάνατε σεξ και πλέον ξέρεις πως αυτός δε θέλει σχέση τότε εσύ ασυναίσθητα θα αρχίσεις να φέρεσαι με μη κολακευτικούς τρόπους (αλλαγή συμπεριφοράς, διάθεσης, τηλεφωνήματα και μετά αδιαφορία για λίγες μέρες) ενώ η αυτοπεποίθησή σου θα πέφτει καθώς θα ξέρεις πως συμβίβασες τα πιστέυω σου για να τον κάνεις να σε θελήσει σε βαθύτερο επίπεδο. Αν ή όταν συμβεί αυτό στη ζωή σου δεν πειράζει. Το σημαντικό είναι να μαθαίνεις από αυτές τις εμπειρίες.

Τι μπορείς να κάνεις για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του (χωρίς να κάνετε σεξ)
Μη γίνεις από τις γυναίκες που κάνουν σεξ με κάποιον, πιστεύοντας πως το σεξ θα τον κάνει να ενδιαφερθεί περισσότερο. Η ομορφιά μιας γυναίκας είναι να κάνει τον άντρα να σκεφτεί πως το σεξ είναι κάτι παραπάνω από μια απλή σωματική απόλαυση. Το να φτάσεις το επίπεδο να νιώθετε και οι δύο σίγουροι και έτοιμοι είναι το μυστικό. Και για να φτάσετε σε αυτό το σημείο δεν χρειάζονται παιχνίδια. Έχει σχέση με το να ξέρεις τι θες και μετά να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που να ταιριάζει με τις επιθυμίες σου. Αν σου αρέσει κάποιος άσε τον να σε διεκδικήσει. Μάθετε ο ένας για τον άλλο πράγματα, επικοινωνήστε σε διάφορα επίπεδα, αποκτήστε ουσιαστικό σεβασμό μεταξύ σας, μάθε πως δεν κάνει σεξ με άλλες γυναίκες, πως τηρεί όσα σου υπόσχεται και καταλήξτε αν θέλετε το ίδιο πράγμα... Τότε το σεξ θα είναι η ωραιότερη πράξη που μπορείτε να απολαύσετε μαζί!

Διαβάστε ακόμη:

Ο τσακωμός κάνει καλό! 4 λόγοι που οι διαφωνίες ανανεώνουν την ερωτική σας ζωή