5 ενδείξεις πως ο σύντροφός σου είναι εθισμένος στο cyber sex (και όχι με το δικό σας)

5 ενδείξεις πως ο σύντροφός σου είναι εθισμένος στο cyber sex (και όχι με το δικό σας)

Τι να κάνεις...

Αν τα σημάδια που ακολουθούν εμφανιστούν στη σχέση με τον σύντροφό σου τότε μπορεί εκείνος να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό πορνό σε ανησυχητικό βαθμό. Συνδύασε τα σημάδια και μίλησε μαζί του.

Περνάει σημαντικό χρόνο στο κινητό, στον υπολογιστή ή στο γραφείο του;

Το ότι ξαφνικά περνάει ατελείωτες ώρες στο γραφείο μπορεί να είναι μια δικαιολογία να μην έρχεται σπίτι ώστε να να έχει χρόνο να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή του και να σερφάρει σε ακατάλληλα sites. Αν όταν είστε σπίτι κλείνει τον υπολογιστή του απότομα όταν μπαίνεις στο δωμάτια σημαίνει πως κάτι κρύβει.

Η συμπεριφορά του έχει αλλάξει;
Πιθανόν να έχεις παρατηρήσει πως φέρεται διαφορετικά. Μπορεί να έχει γίνει πολύ μυστικοπαθής, αναξιόπιστος ή να έχει περισσότερα νεύρα από ότι παλιά. Ίσως ακόμη να μην είναι πλέον όσο κοινωνικός ήταν ή να μην σε συνοδεύει σε κοινωνικές εκδηλώσεις γιατί θέλει χρόνο για εκείνον. Ακόμη νιώθεις πως δεν παίρνεις από εκείνον ευθείς απαντήσεις όταν τον ρωτάς για το τι έκανε σήμερα.

Νιώθεις απουσία στην επικοινωνία σας και πως δεν έχετε πια οικειότητα;
Ο σύντροφός σου δεν είναι πάντα διαθέσιμος για σένα και νομίζεις πως σε αποφεύγει. Δείχνει χαμένος στις σκέψεις του.

Οι σεξουαλικές σας συνευρέσεις έχουν αλλάξει;
Ξαφνικά έχει γίνει χαρακτηριστικά απαιτητικός και ωμός στη σεξουαλική σας ζωή. Μπορεί να ζητάει περισσότερα από σένα για να διεγερθεί ή να ξεκινά το σεξ μαζί σου όλο και πιο συχνά. Ακόμα μπορεί να έχει αναπτύξει μια προτίμηση στην αυτοϊκανοποίηση.

Είναι άπιστος;
Δεν είναι κάθε απιστία σημάδι σεξουαλικού εθισμού, αλλά αν ο σύντροφός σου είναι επιρρεπής στην απιστία προφανώς η σεξουαλική του ικανοποίηση έχει ισχυρή θέση στη ζωή του.

Αν η συμπεριφορά του συντρόφου σου εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών φέρνει στρες στη σχέση σας τότε θα πρέπει να κάνεις μια συζήτηση μαζί του στην οποία θα τον φέρεις αντιμέτωπο με τη πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος είναι ο κακός εραστής; Ο άντρας που κάνει αυτά τα 4 λάθη στο σεξ