Ουάου! Τα 5 σημάδια πως είσαι επιθετική στο σεξ και φοβίζεις τους παρτενέρ σου

Ουάου! Τα 5 σημάδια πως είσαι επιθετική στο σεξ και φοβίζεις τους παρτενέρ σου

Όλοι οι άντρες λατρεύουν τον ενθουσιασμό σου, αλλά μήπως τον τρομάζεις;

Κάθε άντρας φαντασιώνεται μια παθιασμένη παρτενέρ στο κρεβάτι και επιθυμεί μια σύντροφο που να του δείχνει πόσο τον ποθεί διαρκώς. Η ισορροπία, όμως, μεταξύ πάθους και μιας ερωτικής παρτενέρ υπερβολικά επιθετικής είναι ένα συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Θα πρέπει να ελέγχεις τη συμπεριφορά σου στις συνευρέσεις σου για να μην τον τρομάζεις τον άντρα που ξαπλώνει δίπλα σου. Όσο και αν αλλάζουν οι εποχές ο άντρας έχει ανάγκη να νιώθει πως κινεί τα νήματα στο κρεβάτι... Αυτά είναι τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι είσαι μια επιθετική σεξουαλικά παρτενέρ.

Τα παιχνίδια σου τον φοβίζουν!
Με τον όρο παιχνίδια αναφερόμαστε στα sex toys σου που όταν τα φέρνεις στην κρεβατοκάμαρα εκείνος συγκρίνει την απόλαυση που σου δίνουν με την απόλαυση που σου δίνει εκείνος... και τότε τον πιάνει άγχος.

Με δική σου πρωτοβουλία (σχεδόν πάντα) ξεκινάτε το σεξ
Οι άντρες πιστεύουν πως εκείνοι επιδιώκουν τη σεξουαλική επαφή και η γυναίκα παραδίνεται στην επιθυμία του άντρα. Αν ο άντρας νιώσει πως εσύ είσαι πιο επιθετική από εκείνον σεξουαλικά τότε θα έρθει σε αμυντική θέση και θα νιώσει πως χάνει τον έλεγχο πάνω σου. Μην ξεκινάς μόνο εσύ τις συνευρέσεις. Δώσε του τον χώρο και χρόνο να σε διεκδικήσει.

Δεν ασχολείσαι με το σώμα του παρά μόνο με μια περιοχή του
Όσο απίστευτο και αν σου ακούγεται όλο και περισσότεροι άντρες παραπονιούνται πως οι σεξουαλικοί τους παρτενέρ κατά την επαφή συγκεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους χωρίς να χτίζουν την αναμονή για τη διείσδυση ή να καθυστερούν την κορύφωση. Μην ξεχνάς πως και οι άντρες απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά και απολαμβάνουν τη διαδικασία της συνεύρεσης.

Ενδιαφέρεσαι πρωτίστως για τον δικό σου οργασμό
Από τη στιγμή που ξεκινά η συνεύρεση κάνεις σαφές πως αυτό που σε νοιάζει είναι η δική σου κορύφωση. Και φυσικά είναι δικαίωμα σου η απόλαυση, αλλά ο έρωτας είναι μια σωματική εμπειρία που βασίζεται στο "δίνω και παίρνω". Αν εσύ του δείχνεις πως το κύριο μέλημά σου είναι ο εαυτός σου εκείνος φοβάται την ιδέα πως δεν θα σε ικανοποιήσει.

Αρνείσαι να του παραδώσεις τον έλεγχο
Το ότι είσαι επιθετική στο σεξ είναι ένα "κρυφό" πρόβλημα μέσα στη σχέση, αλλά πολύ σημαντικό όπως και να έχει. Μην είσαι τόσο απαιτητική μαζί του στο κρεβάτι. Και ο παρτενέρ σου και εσύ θα απολαύσετε το σεξ περισσότερο αν αφεθείτε στη στιγμή χωρίς σκέψεις για το ποιος έχει τον έλεγχο και ποιος θα ικανοποιηθεί περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα αναγνωρίσεις τον άντρα που θέλει ΜΟΝΟ σεξ