Ερωτευμένη με τον καλύτερο σου φίλο; Τι πρέπει να σκεφτείς πριν του το πεις!

Ερωτευμένη με τον καλύτερο σου φίλο; Τι πρέπει να σκεφτείς πριν του το πεις!

Είσαι έτοιμη για αποκαλύψεις;

Το να ερωτευτείς είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Το να ερωτευτείς τον καλύτερο σου φίλο είναι συνάμα και τρομακτικό καθώς μπορεί να καταστρέψει ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή σου: τη φιλία σας. Αν έχεις ανακαλύψει πως έχεις ερωτικά συναισθήματα για τον τύπο που μέχρι πρότινος πήγαινες σπίτι του με τα αθλητικά, άβαφη και άλουστη (!) να τι θα πρέπει να σκεφτείς πριν του αποκαλύψεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

Μπορεί να νιώθει το ίδιο
Το καλύτερο σενάριο που μπορεί να σου συμβεί είναι ο καλύτερος σου φίλος να μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα για σένα και έτσι να ξεκινήσετε μια ευτυχισμένη σχέση. Αν έτσι γίνει συγχαρητήρια! Θυμήσου πάντως πως πριν του εξομολογηθείς οποιοδήποτε συναίσθημα μην τον πληγώσεις. Βεβαιώσου πως είσαι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του και μη φέρεις τόση αναταραχή για το τίποτα.

Μπορεί να μη νιώθει το ίδιο
Δυστυχώς το να ερωτευτείς τον καλύτερο σου φίλο δεν εγγυάται το γεγονός πως θα σου επιστρέψει τα ερωτικά σου συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε βλέπει ως φίλη και μόνο. Αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πριν την αποκάλυψη είναι πως θα νιώθεις εσύ με το να σε βλέπει μονάχα φιλικά. Θα μπορέσεις να είσαι φίλη μαζί του ακόμα και αφού σου πει ότι δε θέλει κάτι παραπάνω; Ή αντίστροφα θα εξακολουθείς να νιώθεις άνετα μαζί του να δεν του πεις τίποτα απολύτως αν ξέρεις πως εκείνος δεν ενδιαφέρεται; Κάποιες φορές ακόμα και όταν γνωρίζουμε πως δεν θα ανταποκριθούν στα συναισθήματά μας εμείς έχεουμε ανάγκη να τα πούμε. Τότε όμως το πιο πιθανό σενάριο είναι να θελήσεις λίγο χρόνο μακριά του για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Και μετά...

Η σχέση σας δεν θα είναι ποτέ η ίδια
Είτε σου αποκαλύψει πως και εκείνος έχει ερωτικά συναισθήματα είτε όχι, η σχέση σας δε θα γυρίσει ποτέ στο σημείο που ήταν. Ειδικά αν του αποκαλύψεις πως τον αγαπάς και εκείνος δε νιώθει έτσι! Αν είναι ένα καλό παιδί θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις χωρίς να σε φέρνει σε δύσκολη θέση και χωρίς να επιδιώξει να φύγεις από την καθημερινότητά του. Υπάρχει, όμως, και η πιθανότητα να του το πεις και να απομακρυνθεί εκείνος ή και οι δύο γιατί θα νιώθετε πια το ίδιο άνετα.

Σκέψου καλά τις συνέπειες της αποκάλυψης και μετά μίλα του με ειλικρίνεια.

Διαβάστε ακόμη:

Τον θες στο κρεβάτι σου; Τα καλύτερα μυστικά αποπλάνησης είναι...