Προφυλακτικό στο σεξ! Κατάλαβες ή να στο πω και με #CondomEmoji;

Νίκος Συρίγος
Προφυλακτικό στο σεξ! Κατάλαβες ή να στο πω και με #CondomEmoji;

- Πως σας φαίνεται όταν έχουν οι γυναίκες προφυλακτικό στη τσάντα τους;

Γράφει ο Νίκος Συρίγος

«Από «γαμάτο» μέχρι ερεθιστικό! Φτάνει αυτό; Όχι προφανώς και δεν σας φτάνει! Οπότε ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ. Όταν η γυναίκα όχι μόνο σου δείχνει πως γουστάρει τη φάση αλλά πολύ περισσότερο παίρνει και την κατάσταση στα χέρια της (κυριολεκτικά όμως!) το πράγμα αρχίζει και γίνεται ολοένα και καλύτερο!!! Ο άνδρας άλλωστε από την εποχή που ήταν στην αγκαλιά της μαμάς του, μέχρι την ώρα που θα βρεθεί στην αγκαλιά της κοπελιάς του, ανεξάρτητα με το τι λέει, γουστάρει πάντα την φροντίδα. Από το «ζακέτα να πάρεις» μέχρι «μην σε νοιάζει για το προφυλακτικό, έχω εγώ», θέλουμε πάντα κάποια να κάνει όσα ξεχνάμε...

Άλλωστε εδώ μιλάμε για θέμα ζωής και θανάτου. Μιλάμε για την ίδια τη ζωή. Κι από τη στιγμή που ο εφιάλτης του HIV μας χτύπησε την πόρτα, και ενόψει της Παγκόσμια Ημέρας του AIDS (1η Δεκεμβρίου) είθισται να το θυμόμαστε, όχι απλώς οφείλεις να καλύψεις τα νώτα σου αλλά είσαι κάτι παραπάνω από υποχρεωμένος! Γιατί όσα δεν μπορείς να πεις με λέξεις, είτε επειδή νιώθεις άβολα, είτε επειδή δεν είσαι καλός στα λόγια αλλά στα έργα, πλέον έχεις μάθει να τα «λες» με ένα emoji.

Και μην μου πεις ότι δεν έχεις στείλει στο αμόρε τους κλασικούς «πονηρούς» συνδυασμούς με άλλα emoji π.χ. μπανάνα + ντομάτα, hot dog + κοχύλι ή κάποια άλλα που θα σκεφτείς εκείνη την ώρα ώστε να φτάσεις στο «επιθυμητό» αποτέλεσμα.

fef 44613

Έχεις αναρωτηθεί όμως γιατί να μην υπάρχει ένα Condom emoji ώστε να σου λύσει και τα χέρια; Ένα ξεκάθαρο Condom emoji που θα δίνει ξεκάθαρο ερωτικό και πάνω από όλα ασφαλές κάλεσμα. Μην σε ανησυχεί καθόλου γιατί η Durex δουλεύει γα εσένα και για την ασφάλεια της ερωτικής σου ζωής – αρκεί να ενεργοποιηθείς κι εσύ για να την βοηθήσεις, αφού ξεκινά την παγκόσμια καμπάνια για τη δημιουργία ενός επίσημου #CondomEmoji για το ασφαλές σεξ ενόψει της επερχόμενης Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.

ytkkt c7578

Αν το «κορίτσι μου, μήπως έχεις μαζί προφυλακτικό γιατί ξέχασα να πάρω», δεν σου βγαίνει, της στέλνεις ένα #CondomEmoji και καθάρισες. Και θα το καταλάβει και θα σου δώσει το παράσημο του μοντέρνου! Αμ πως... Η πιτσιρικαρία πώς νομίζετε πως συνεννοείται και κυρίως πως φλερτάρει στα social media ; Κερδίζει χρόνο ώστε να αφοσιωθεί σε αυτό που πραγματικά θέλει. Γι’ αυτό η Durex είναι όχι απλά ένα βήμα αλλά χρόνια μπροστά με το #CondomEmoji. Δεν πιάνει απλά τον παλμό αλλά απενοχοποιεί κάθε συζήτηση για το σεξ! Με μια απλή κίνηση, με μια φατσούλα, με χιούμορ... Που μεταξύ μας είναι και το μεγαλύτερο διεγερτικό!»

Ας τη βοηθήσουμε όλοι λοιπόν #CondomEmoji για το safe sex!!!

Εγώ το έβαλα στη ζωή μου – εσύ;;;

Δείτε το video και θα καταλάβετε