5 τύποι social media ζευγαριών που πραγματικά αντιπαθούμε!

Ερμιόνη Σαρρή
5 τύποι social media ζευγαριών που πραγματικά αντιπαθούμε!

Ίσως να υπάρχουν και περισσότεροι, αλλά επιλέξαμε τους βασικούς

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα social media και στον καλό ή την καλή μας. Αυτά τα δύο όμως δεν πρέπει να τα συνδυάζουμε ή να τα ταυτίζουμε απόλυτα. Βλέπεις υπάρχουν πολλά ζευγάρια που ξεπερνούν τα όρια των uploads και μας κάνουν να βγάζουμε καπνούς κάθε φορά που πέφτουμε πάνω στις φωτογραφίες τους.

Εννοείται, πως θα ανεβάσεις μία φωτό με τον καλό σου από τα σοκάκια της Μυκόνου ή από τη χειμερινή σας εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας (ή τη Ρώμη, βρε παιδί μου) αλλά προς Θεού μην κάνεις τους social media να αισθάνονται πως βλέπουν μέσα από την κλειδαρότρυπα. Σόρυ, αλλά δε θέλουμε να βλέπουμε κάθε στιγμή του έρωτά σας στις οθόνες μας,

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, τα πιο τρανά παραδείγματα και ας πούμε τα πιο εκνευριστικά και σου τα απαριθμούμε.

1.Το ζευγάρι #mcm ή #wcw

Στη συγκεκριμένη κατηγορία έχουν θέση όλα τα ζευγάρια που συνηθίζουν να ανεβάζουν κάθε Δευτέρα (ή εντάξει και Τετάρτη) μία φωτογραφία δείχνοντάς μας για εκατοστή φορά τον έρωτά τους. Ναι, μπορεί να είναι μία απλή selfie ή μία στιγμή από το πρωινό τους , αλλά για εκείνους δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Συγνώμη, αλλά μας κουράζετε!

couple social media1 7575d

2. Κοίτα μου έφερε (πάλι) λουλούδια

Αγαπητό μας κορίτσι εμείς θα σου πούμε απλά τη γνώμη μας. Δε χρειάζεται κάθε σου στιγμή να βρίσκεται και στο προφίλ σου στο instagram ή το facebook. Σκέψου πως υπάρχουν στον έξω αυτό κόσμο κορίτσια ελεύθερα, χωρισμένα ή τέλοσπάντων κορίτσια που το πολύ πολύ να βρεθεί κάποιο αρσενικό που θα τους ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου (που λέει ο λόγος δηλαδή). Άντε, σου επιτρέπουμε ένα upload την ημέρα των γενεθλίων σου ή της επετείου σας. Αυτό είναι must!

3. Το ζευγάρι της αντίστροφης μέτρησης

Μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία trends των social media αυτό όμως δε σημαίνει πως μας έχει ενθουσιάσει. Έχουμε λάβει την πρόσκληση του γάμου σας, δε σημαίνει λοιπόν πως κάθε μέρα που μπαίνουμε στο facebook πρέπει να μαθαίνουμε πόσες μέρες απομένουν για τη μεγάλη αυτή μέρα σε συνοδεία πάντοτε με μία τρυφερή σας φωτό. Το ίδιο ισχύει και για τις διακοπές σας. Σόρυ, αλλά πραγματικά δε μας απασχολεί ούτε πού θα πάτε, ούτε πόσες μέρες σας απομένουν για να προσγειωθείτε στη... Σαντορίνη. Δείτε με το καλό το ηλιοβασίλεμα και πατήστε το enter!

4. Το self-οζεύγαρο

Selfies, selfies, selfies. Και εδώ έρχεται η απορία μας: «Μιλάτε καθόλου ή οι συζητήσεις σας είναι μόνο γύρω από τις selfies και τα likes σας»; Βγάλτε και καμιά ολόσωμη, βρε παιδιά για το slideshow του γάμου σας.

couple selfie d8488

5. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο... γυμναστήριο

Είναι πολύ ωραίο να μοιράζεστε την ίδια αγάπη για τη γυμναστική, αλλά μέχρι εκεί. Είδαμε μία φωτογραφία από το jogging του Σαββάτου, δεύτερη από το μάθημα του crossfit, στην τρίτη μας έχετε κουράσει ήδη. Αν είμαστε καλοί άνθρωποι (ή πολύ απλά είσαι η κολλητή μας) το like μας θα το δώσουμε, αλλά και το «ουφ» θα το ξεστομίσουμε. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας. Άσε που την ώρα που εσείς απολαμβάνετε το τρεξιματάκι σας και βγάζετε τη selfie σας, εμείς μπορεί να κοιτάμε με λάγνο ύφος ένα burger. Μας γεμίζετε με τύψεις ή όχι; #not