Προσοχή: Αυτές είναι οι ερωτήσεις που απαγορεύεται να κάνεις σε έναν άντρα

Προσοχή: Αυτές είναι οι ερωτήσεις που απαγορεύεται να κάνεις σε έναν άντρα

Για το δικό σου το καλό

Έχεις ακούσει αυτό που λένε όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες ή το άλλο, ότι η περίεργεια σκότωσε τη γάτα; Ναι είμαστε σίγουροι ότι όλοι και κυρίως όλες το ξέρουμε, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, δεν κάνουμε τίποτα για να το σταματήσουμε! Αυτό που θέλουμε να πούμε, με λίγα λόγια, είναι ότι η γυναικεία περιέργεια είναι αιώνια και δυστυχώς ανίατη παρά το γεγονός ότι καμιά μας, ή τελοσπαντων η συντριπτική πλειοψηφία, δεν έχει το στομάχι για να δεχτεί την αλήθεια, σκληρή και απογυμνωμένη! Γιατί λοιπόν χρυσή μου εφόσον ξέρεις ότι αμέσως μετά θα πέσεις στα ηρεμιστικά, ρωτάς πράγματα των οποίων οι απαντήσεις δεν είναι μόνο επίφοβες αλλά και... θανατηφόρες κάποιες φορές, -μεταφορικά πάντα-! Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποιες ερωτήσεις, τις οποίες απαγορεύεται να κάνεις σε έναν άντρα, για το καλό σου...

1. Πιστεύεις ότι είμαι χοντρή;: Έλα τώρα... Καμιά γυναίκα δεν έκανε ποτέ την ερώτηση αυτή και να είναι προετοιμασμένη για καταφατική απάντηση! Συνήθως την ερώτηση τη θέτουμε όταν ξέρουμε ότι έχουμε χάσει κιλά, για να επιβεβαιωθούμε, ή όταν κανένα ρούχο δεν μας πηγαίνει και έχουμε πέσει σε βαθιά κατάθλιψη. Την ερώτηση αυτή, την κάνουν κατεξοχήν αδύνατες γυναίκες, από ανασφάλεια, διότι η πιο παχουλή απλά το ξέρει, και μάλλον είναι πιο υγιές αυτό. Οπότε λοιπόν, αν θέλεις σώνει και ντε να κάνεις την ερώτηση, να είσαι προετοιμασμένη, ή για κλάμα, ή για... ψέματα!

2. Πώς είναι η πρώην σου: Καλά με το facebook και όλο αυτό το stalking που πέφτει, είναι αρκετά δύκολο να μην ξέρεις πώς είναι η πρώην του, με την προυπόθεση ότι αυτός σου έχει πει τα βασικά, όπως το όνομά της. Ωστόσο, αν εκείνος δεν έχει κάνει κουβέντα και μία ωραία μέρα τον ρωτήσεις πώς ήταν, σίγουρα θα πρέπει να πάρεις βαθιά ανάσα! Ο άντρας ο σωστός δεν θα πει κακά λόγια σε καμία περίπτωση, γιατί απλά ήταν επιλογή του. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η πρώην του να ήταν θεά, και μόνο από τις περιγραφές να απελπιστείς! Οπότε καλύτερα η εν λόγω ύπαρξη να μείνει απλά στη σφαίρα της φαντασίας σου!

3. Θα με πάρεις όταν φτάσεις;: «Όχι», είναι αυτό που θέλει να σου απαντήσει, αλλά κάνει κάτι χειρότερο! Σε γράφει κανονικά! Οι άντρες στέλνουν μηνύματα και παίρνουν τηλέφωνα μόνο όταν θέλουν! Όταν τους αναγκάζεις εσύ, επειδή θέλεις να το παίξεις μανούλα, πίστεψέ μας καθόλου δεν τους αρέσει! Ο άντρας θέλει η γυναίκα να φέρεται και λίγο σαν μαμά, αλλά μόνο στα θετικά. Να τον φροντίζει με λίγα λόγια. Αν αρχίσει η καταπίεση αυτού του είδους, τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Οπότε λοιπόν, την επόμενη φορά που θα νιώσεις την ανάγκη να του πεις τη φράση αυτή, καλύτερα να... μασήσεις!

4 πράγματα της γυναικείας συμπεριφοράς που οι άντρες μισούν

4. Πώς μας βλέπεις σε 10 χρόνια;: Ειλικρινά τώρα: Κάνεις αυτή την ερώτηση και έχεις την απαίτηση να λάβεις φυσιολογική απάντηση; Δεν λέμε ότι έχεις άδικο, ειδικά αν είστε μαζί καιρό, αλλά αφού ξέρεις εκ των προτέρων ότι τα σχέδια του άντρα, φτάνουν μόνο μέχρι το τι θα κάνει το βράδυ. Καταλαβαίνουμε ότι κι εσύ θέλεις να παντρευτείς και να γίνεις μάνα, δεν σε πιέζει η μαμά σου εσύ το θέλεις, αλλά με τέτοιες ερωτήσεις, το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον πανικοβάλλεις!

Ποιο ήταν το απόλυτο sex trend για το 2015;