Kεφάλαιο κέρατο: 5 άντρες αποκαλύπτουν γιατί το έκαναν

Kεφάλαιο κέρατο: 5 άντρες αποκαλύπτουν γιατί το έκαναν

Aν αναρωτιόσουν, ήρθε η ώρα να μάθεις

Κέρατο: Το αιώνιο και άλυτο πρόβλημα, η τεράστια συζήτηση που δεν τελειώνει ποτέ, και ο αδιάκοπος προβληματισμός, για το αν θα το συγχωρούσες, αν θα το παραδεχόσουν, γιατί το έκανες και αν θα το ξαναέκανες. Καλώς ή κακώς, όλοι και όλες κινδυνεύουμε από την μάστιγα αυτή, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι ο διάολος που μπαίνει μέσα σου; Είναι η κακιά ώρα και στιγμή ή είναι η αφόρητη βαρεμάρα που νιώθεις στη σχέση σου αλλά παρόλα αυτά δε χωρίζεις γιατί είσαι ανασφαλής; Και επειδή λίγο πολύ τους λόγους για τους οποίους κερατώνει μία γυναίκα τους έχουμε εντοπίσει και αναλύσει, γυναίκες είμαστε εξάλλου, λέμε σήμερα να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας άντρας κάνει κάτι τέτοιο. Και τι καλύτερο, από το να εξομολογούνται οι ίδιοι την ιστορία τους. Διάβασε λοιπόν παρακάτω με ψυχραιμία γιατί σίγουρα οι απαντήσεις των αγαπητών αγοριών θα σου προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα.

- Το κέρατο της εκδίκησης: «Η κοπέλα μου, μου αποκάλυψε ότι με έχει απατήσει, εγώ εκνευρίστηκα και έστειλα αμέσως μήνυμα σε μία τύπισσα που κάναμε σεξ στο παρελθόν, αρκετό καιρό πριν κάνω σχέση. Κατέληξα σπίτι της φυσικά και την επόμενη μέρα χώρισα. Το δικό μου δεν το μετράω ως κέρατο γιατί τη θεωρώ δικαιολογημένη την αντίδρασή μου». Εμάς πάλι μας θυμίζει κάτι από το We were on a break του Ross. Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, αρκετός κόσμος θα αντιδρούσε αντίστοιχα. Αθώος!

- Το απωθημένο: «Ήμουν αρκετό καιρό ερωτευμένος με τη φίλη μου χωρίς να γίνεται τίποτα. Τελικά γνώρισα μία άλλη κοπέλα και κάναμε σχέση. Ένα βράδυ όμως, που ήμουν με τη φίλη μου και είχαμε πιει τα ποτά μας, εκείνη μου εξομολογήθηκε ότι είχε αισθήματα για μένα με αποτέλεσμα να καταλήξουμε να κάνουμε σεξ. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να αντισταθώ, παρόλο που η άλλη ήταν πολύ καλή για μένα. Τελικά, έχασα την κοπέλα μου και η φίλη μου απομακρύνθηκε γιατί σύντομα έχασε το ενδιαφέρον της για μένα». Κλασική περίπτωση που δυστυχώς τα θέλεις όλα και τελικά μένεις ολομόναχος. Ο συγκεκριμένος είναι εν μέρει ένοχος, γιατί έπρεπε να αντιληφθεί, ότι τα αισθήματα της φίλης του ήταν ο πανικός της και μόνο στη σκέψη ότι τον έχανε.

- H νοσταλγία (έλα τώρα): «Ξέρω θα ακουστεί κλισέ, αλλά εγώ κεράτωσα όταν πήγα στην πόλη όπου μεγάλωσα για ένα μεγάλο reunion παλιών συμμαθητών. Eκεί λοιπόν ήταν και ο εφηβικός μου έρωτας, με τον οποίο φυσικά καταλήξαμε να κάνουμε σεξ! Την αμέσως επόμενη μέρα το μετάνιωσα γιατί δεν άξιζε καθόλου τον κόπο». Ειλικρινής αλλά δυστυχώς την κουτσουκέλα του την έκανε.

- Είμαι άχρηστος: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είχα άδεια για μεγάλο χρονικό διάστημα, εν αντιθέσει με την κοπέλα μου η οποία δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Tι έκανα εγώ; Έκανα σεξ με άγνωστες σχεδόν σε καθημερινή βάση. Το ξέρω ότι είμαι το γνωστό που λέτε όλες οι γυναίκες, και δεν το αρνούμαι». Ε ναι είναι.

Άντρες και σεξ: 7 μυστικά που θα εύχονταν να ξέρεις

- Moυ άρεσε η άλλη περισσότερο: «Όσο είχα σχέση γνώρισα μία άλλη γυναίκα, και ειλικρινά μου άρεσε πολύ. Σε τέτοιο βαθμό που προτιμούσα να είναι μαζί της, παρά να με την κοπέλα μου. Φυσικά κάναμε σεξ. Δεν είμαι περήφανος γι' αυτό και νιώθω απαίσια που δείλιασα και δεν είχα τα κότσια να το πω στην κοπέλα μου». Φυσικά και είσαι δειλός αγαπητέ μου, αλλά υπάρχουν και χειρότερα.

Aν θέλεις να πετύχει το ραντεβού σου, ΜΗΝ κάνεις αυτό