Tι πραγματικά πιστεύουν οι άντρες για το σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Tι πραγματικά πιστεύουν οι άντρες για το σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Ένα καυτό ερώτημα επιτέλους παίρνει απάντηση

Η αλήθεια είναι ότι πλέον ζούμε στην εποχή της απελευθέρωσης και της έλλειψης ταμπού, οπότε κάποια πράγματα που παλαιότερα ίσως να ήταν κατακριτέα, πλέον είναι αδιάφορα ίσως ακόμα και... φυσιολογικά. Όπως για παράδειγμα το κλασικό πια θέμα του σεξ στο πρώτο ραντεβού! Αν το κάνεις είσαι εύκολη, αν δεν το κάνεις, θα νομίζει ότι δεν πέρασες καλά. Και τελικά πού καταλήγουμε αγαπητή μου; Μάλλον πουθενά.

Παρόλα αυτά, επειδή συμμεριζόμαστε την αγωνία σου, ψάξαμε και βρήκαμε μία έρευνα, η οποία καταπιάστηκε με ακριβώς αυτό το ζήτημα: Τι πιστεύουν οι άντρες για μία γυναίκα, όταν αυτή κάνει σεξ από το πρώτο κιόλας ραντεβού; Στην έρευνα αυτή, συμμετείχαν 5,300 ελεύθεροι άντρες και γυναίκες, με ποσοστό 39% (των αντρών πάντα) να δηλώνει ότι το στοματικό σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι μια χαρά, και φυσικά όχι κατακριτέο, ενώ ένα 37% θεωρεί ότι είναι εντάξει και το... σεξ με όλα τα κομφόρ!!!

Kεφάλαιο κέρατο: 5 άντρες αποκαλύπτουν γιατί το έκαναν

Πάντως, μέχρι στιγμής, απελευθερωμένοι είναι μόνο οι άντρες, καθώς το φτωχό 10% των γυναικών δήλωσε διατεθειμένο να κάνει οτιδήποτε σεξουαλικό στο πρώτο ραντεβού. Δεν μπορούμε πούμε ότι πέσαμε και από τα σύννεφα.

Άντρες και σεξ: 7 μυστικά που θα εύχονταν να ξέρεις