«Η γυναίκα ΜΟΥ, έχει το επίθετο ΜΟΥ»

«Η γυναίκα ΜΟΥ, έχει το επίθετο ΜΟΥ»

Όπα, μεγάλε, χαλάρωσε.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι άντρες αυτό που μοιράζονται πιο εύκολα από οτιδήποτε άλλο με τις γυναίκες τους, είναι το επίθετο τους. Για το αυτοκίνητο, τον τραπεζικό λογαριασμό, το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, τις δουλειές του σπιτιού, ούτε λόγος.

Μερικές φορές φαντάζομαι, πως αν μπορούσαν να μας μαρκάρουν και με καμία σφραγίδα σαν τα ζώα, θα το έκαναν με χαρά. Μην κάνει κανένας το λάθος και στείλει πρόσκληση στο σπίτι και δεν γράφει « Κο & Κα Χ» αλλά «Κο Χ» και «Κα Ψ», αυτομάτως ή σας γουστάρει και δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι είστε πια Κα Χ ή είναι κοινωνικά αμόρφωτος και δεν ξέρει να γράψει μια σωστή πρόσκληση. Εννοείτε ότι αρνούμαστε ευγενικά την πρόσκληση και μάλιστα εγγράφως, με οικογενειακή κάρτα.

Τι να σας πω βρε κορίτσια, μακάρι οι άντρες σας να σας θεωρούν προέκταση του εαυτού τους και γι΄αυτό να επιμένουν τόσο πολύ να χρησιμοποιείτε το επίθετο τους, παρόλο που και το κράτος έχει άλλη άποψη πια.

Όσο για εμένα, μην ανησυχείτε. Ο δικός μου άντρας, έπειτα από τρεις κόρες, έχει αρχίσει να βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά, έτσι δεν είναι αγάπη μου;