Πρώτο ραντεβού: 5 λόγοι για να μην κάνεις sex μαζί του (και 5 για να κάνεις)

Πρώτο ραντεβού: 5 λόγοι για να μην κάνεις sex μαζί του (και 5 για να κάνεις)

Διαβάστε και τις δύο πλευρές και πάρτε τις αποφάσεις σας...

Kακά τα ψέματα, το sex, είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις. Οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από αυτό είναι δημοφιλές και οι περισσότεροι από εμάς θα θυσιάζαμε πολύ εύκολα μία έξοδο ή μία οικογενειακή υποχρέωση για μία βραδιά καλού sex. Όμως, τι γίνεται όταν το πρώτο σας ραντεβού με κάποιο που πραγματικά σας αρέσει βλέπετε ότι υπάρχει πιθανότητα να εξελιχθεί και διαφορετικά; Πριν ενδώσετε και αφήσετε τα άγρια ένστικτά σας ελεύθερα, σας έχουμε κάποιους λόγους για τους οποίους καλό θα ήταν να αποφύγετε το sex στο πρώτο ραντεβού...

1. Ο αριθμός των ερωτικών σας παρτενέρ είναι ήδη αρκετά μεγάλος. Οπότε δε χάλασε και ο κόσμος να μείνει ως έχει έστω λίγο καιρό ακόμα. Έχετε υπόψη, ότι αν δεν σκοπεύετε να ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τον τύπο και εν ολίγοις την επόμενη μέρα να εξαφανιστείτε, μην του δώσετε την ευκαιρία να σας βγάλει αυτό που λέμε το όνομα και να σας συστήσει και στους φίλους του! Σκληρό, αλλά συμβαίνει καμιά φορά...

2. Δεν έχετε κάνει αποτρίχωση. Καθαρά πρακτικό αλλά πολύ πιθανό. Εσείς θέλετε, αυτός θέλει, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμφανιστείτε με την τρίχα κάγκελο όσο ξαναμμένη και να είστε! Βρείτε μία χαζή δικαιολογία, όχι φυσικά την αληθινή, και την επόμενη φορά κλείστε ραντεβού στην αισθητικό σας!

3. Φοράτε το τεράστιο, γεροντίστικο κιλοτάκι σας. Ήταν μέρα καθαριότητας, βαλατε πλυντήριο και ξεμείνατε με το εσώρουχο που φοράτε τις δύσκολες μέρες του μήνα. Α-π-α-γ-ο-ρ-ε-ύ-ε-τ-α-ι να εμφανιστείτε πρώτη φορά, αλλά και γενικότερα μπροστά σε άντρα με εσώρουχο που ούτε η γιαγιά σας δε θα φορούσε. Αφήστε το για κάποια άλλη φορά. Και κάντε οικονομίες να πάρετε ένα στεγνωτήριο! Είδατε που χρειάζεται περισσότερο από τις γόβες που έχετε βάλει στο μάτι;

4. Μόλις κάνατε αποτρίχωση με κερί. Ε ναι, είναι το λιγότερο, επώδυνο λίγες ώρες πριν να ουρλιάζετε στο κρεβάτι της αισθητικού και μετά να αφήσετε τον οποιοδήποτε να πλησιάσει την πολύπαθη περιοχή σας. Αν είστε από αυτές που μπορείτε να βάλετε και στενό παντελόνι μετά από όλο αυτό, είστε τυχερή! Για sex ούτε λόγος... Εξάλλου το θέαμα δεν θα είναι και τόσο κομψό!

5. Υποψιάζεστε ότι δεν είναι και πολύ... προικισμένος! Εκεί που ανταλλάσατε τα πρώτα αναγνωριστικά φιλάκια, το χέρι σας πήγε, επίτηδες φυσικά, προς το επίμαχο αλλά δυστυχώς δεν πιάσατε... τίποτα! Αν είστε από αυτές που μετράνε το μέγεθος, και δεν μιλάμε για γιγαντισμό, αλλά για ένα φυσιολογικό πέος, τότε μην μπείτε στη διαδικασία να το δοκιμάσετε. Θα περάσετε τα πιο βασανιστικά λεπτά της ζωής σας και το χειρότερο είναι ότι εκείνος θα το καταλάβει.

Βέβαια, στους λόγους γιατί να μην κάνει sex μία γυναίκα από το πρώτο ραντεβού, έρχεται και η ακριβώς αντίθετη άποψη, δηλαδή γιατί να κάνει. Και επειδή εμείς θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ιδού και πέντε λόγοι γιατί κάποια να ενδώσει από την πρώτη κιόλας έξοδο.

1. Το sex κάνει παντού καλού και αναζωογονεί σώμα και πνεύμα. Αν βγήκατε, και το ραντεβού σας είναι βαρετό αλλά υπάρχει σωματική και σεξουαλική έλξη, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την αγνοήσετε. Μπορεί να μην ταιριάζετε σαν χαρακτήρες, αλλά η χημεία σας στο κρεβάτι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είπαμε, το sex είναι καλό!

2. Αν κάνατε sex στο πρώτο ραντεβού και ήταν καλό, τότε το πιθανότερο είναι να επαναληφθεί. Εκτός όλων των άλλων, τη δεύτερη φορά σίγουρα θα είναι καλύτερο και γενικότερα όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται. Μπορεί να μη βρείτε το άλλο σας μισό, αλλά σίγουρα θα αποκτήσετε έναν sex buddy ο οποίος θα σας βγάζει ασπροπρόσωπη ανά πάσα ώρα και στιγμή.

3. Ακόμα και αν δεν επαναληφθεί, τουλάχιστον κάνατε sex. Ειδικά αν έχετε πάνω από 8 μήνες να κάνετε, που είναι και το deadline σύμφωνα με τον Woody Allen, δεν έχετε να χάσετε τίποτα από το να το δοκιμάσετε. Ακόμα και αν είναι κακό, η αυτοπεποίθησή σας σίγουρα θα ενισχυθεί. Στο κάτω κάτω, δείτε το σαν ένα βράδυ εξαλλοσύνης και άφθονου αλκοόλ. Την επόμενη μέρα μπορεί να υποφέρετε από hangover, αλλά θα έχετε ένα χαμόγελο νιρβάνας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σας.

4. Δεν χάνετε πολύτιμο χρόνο. Βγήκατε, ξαναβγήκατε και γενικότερα έχετε βγει 10 ραντεβού χωρίς να προχωρήσετε, όπως σας συμβούλευσαν οι καταφερτζούδες φίλες σας. Και τελικά έρχεται η μεγάλη μέρα και είναι όλα χάλια! Χημεία, πάθος, απόλαυση, όλα κάτω του μετρίου. Και επειδή για να συνεχιστεί μία σχεση το sex είναι βαρόμετρο, καλύτερα να μην χάνετε τόσο χρόνο για κάποιον με τον οποίο δεν έχετε τίποτα κοινό!

5. Μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλό. Με λίγα λόγια, αν είναι γραφτό να ερωτευτείτε και όλο αυτό να οδηγηθεί σε σχέση, είτε κάνετε sex αμέσως, είτε του ψήσετε το ψάρι στα χείλη, αυτό μοιραία θα γίνει. Οπότε γιατί να καταπίεζετε τις ορμές σας; Το σύμπαν και η μοίρα τα έχουν φροντίσει όλα!

Διαβάστε επίσης:

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν τα 30 (στο sex πάντα)!

7+1 tips για να τον ικανοποιήσετε εκεί... κάτω!

5 τρόποι να κάνετε δημόσιο σεξ (και να μην σας πιάσουν!)