Η... πίσω πόρτα, η επιμήκυνση πέους και τα μυστικά της κορύφωσης

Γωγώ Φούντα
Η... πίσω πόρτα, η επιμήκυνση πέους και τα μυστικά της κορύφωσης

Μία ανακεφαλαίωση εφ' όλης της ύλης...

To sex είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή ενός ανθρώπου. Είτε κάνει, είτε όχι! Όλα ξεκινούν και καταλήγουν σε αυτό, ενώ δεν είναι τυχαίο που οτιδήποτε σχετίζεται με το sex είναι άκρως πετυχημένο. Από προιόν, σήριαλ, διαφήμιση, ταινία, περιοδικό και ό,τι μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Εμείς λοιπόν, επειδή αντιλαμβανόμαστε το μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας περί του θέματος και επειδή είναι καθήκον μας να ενημερώνουμε και να ανοίγουμε και τα μάτια σε κάποια θέματα, καταπιανόμαστε αρκετά συχνά με το μεγάλο αυτό κεφάλαιο!

Απορίες, sex tips και έρευνες βρίσκονται στο καθημερινό μας μενού και ομολογουμένως οι αναγνώστες μας επιβραβεύουν με την προτίμηση αλλά και τα σχόλιά τους. Είτε γράφουμε για θέματα ταμπού όπως αυτό είναι το πρωκτικό και γιατί αρέσει τόσο πολύ στους άντρες, είτε για επιμήκυνση πέους, είτε για το πως θα κάνετε καλύτερο στοματικό είτε tips για το πως το sex θα διαρκέσει περισσότερο τα οποία ήταν και τα θέματα που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν περισσότερο τη βδομάδα που μας πέρασε.

Αναλύσαμε το μεγάλο ταμπού του πρωκτικού sex και τους λόγους που οι άντρες το προτιμούν, σύμφωνα πάντα με έρευνες αλλά και γνώμες φίλων και γνωστών. Ένα άλλο θέμα που έκανε θραύση είναι και η έρευνά μας σχετικά με την επιμήκυνση πέους και πόσα εκατοστά μπορεί να αυξηθεί. Επίσης, δόθηκαν σημαντικά tips και συμβουλές για το πως θα ικανοποιήσετε τον παρτενέρ σας στα πιο... χαμηλά πατώματα αλλά και πώς θα παρατείνετε τον ερεθισμό του για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η ερωτική σας συνεύρεση!

Διαβάστε επίσης:

7 μυστικά για να τον κάνετε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ

Έρευνα που μας ανοίγει τα μάτια: πόσα εκατοστά μπορεί να επιμηκυνθεί ένα πέος;

5 λόγοι για τους οποίους οι άντρες «προσκυνούν» την... πίσω πόρτα

7+1 tips για να τον ικανοποιήσετε εκεί... κάτω!