Η γυμνή ψυχοθεραπεύτρια

Η γυμνή ψυχοθεραπεύτρια

Άλλο ένα κίνητρο για να «ξεγυμνώσετε» την ψυχή σας σε μία ψυχοθεραπεύτρια.

Sarah White το όνομά της και επαναστατικές οι μέθοδοί της, δεδομένου ότι περιλαμβάνουν μέχρι και on-line στριπτίζ. Απ' ότι καταλαβαίνουμε, η 24χρονη ψυχοθεραπεύτρια στοχεύσει κυρίως στο ανδρικό κοινό, καθώς αυτό δυσκολεύεται περισσότερο να μιλήσει σε κάποιο ψυχολόγο και ακόμα περισσότερο, να μιλήσει ειλικρινά.

Έτσι λοιπόν η νεαρή και τολμηρή Sarah άλλαξε τακτική και αποφάσισε να εμπνεύσει του πελάτες της με το κορμί της και με τη βοήθεια του διαδικτύου. Η συνάντηση ξεκινά με την θεραπεύτρια εντελώς ντυμένη, όμως μέσω της κάμερας ο πελάτης μπορεί να την παρακολουθήσει να γδύνεται σιγά σιγά, μέχρι που τελικά μένει με... απολύτως τίποτα. Ο στόχος της είναι να δείξει στους ασθενείς ότι δεν έχει απολύτως τίποτα να τους κρύψει και να τους κάνει να την εμπιστευτούν.

Έχει γύρω στους 30 ασθενείς οι οποίοι πληρώνουν 150 δολάρια τη συνεδρία. Αφού τεθούν οι βάσεις για αμοιβαία εμπιστοσύνη, τότε η ψυχολόγος αποκτά κι αυτή με τη σειρά της οπτική πρόσβαση προς τον ασθενή της και αργότερα δεν αποκλείεται και πραγματική συνάντηση μεταξύ των δύο.