Master chef στο κρεβάτι

Master chef στο κρεβάτι

Γιατί και το σεξ θέλει τη συνταγή του.

Εάν βαρεθήκατε τις κουραστικές βόλτες γύρω από το Agent Provocateur του Κολωνακίου, τις ατελείωτες δοκιμές εξωτικών ελαίων και τις αποτριχώσεις που σας κάνουν να μελανιάζετε και να τραβάτε τα μαλλιά σας από τον πόνο, ίσως αυτή η ιδέα σας λύσει τα χέρια. Αφήστε για λίγο πίσω σας όλα αυτά τα συνηθισμένα τελετουργικά που εφαρμόζετε προκειμένου να ρίξετε το λεγάμενο και πιάστε τις μαγειρικές αλχημείες.
•Οι ρίζες της κολοκύθας είναι πλούσιες σε ζωτικά στοιχεία για την τεστοστερόνη του συντρόφου σας και σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Εκτός από το Halloween τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κολοκύθα και για κάτι άλλο, λιγότερο τρομακτικό.
•Τα φρούτα Goji berries αποτελούν ένα δυνατό σεξουαλικό τονωτικό στις χώρες της Ασίας. Ενισχύουν την τεστοστερόνη, ανεβάζουν τη λίμπιντο και βελτιώνουν τη διάθεση και την υγεία. Παίξτε το κινέζα και δε θα χάσετε.
•Η μπανάνα μπορεί να σας παραπέμπει λόγω σχήματος σε πονηρές σκέψεις αλλά η επιστήμη ήρθε να σας επιβεβαιώσει. Το καναρινί φρούτοπ είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Β6 η οποία βοηθά στην ισορροπία των ορμονών, ενώ παράγει ορμόνες σαν τη σεροτονίνη που ηρεμούν το σώμα και δημιουργούν ένα αίσθημα ευεξίας. Μην το σκέφτεστε άλλο, γραπώστε τη και σερβίρετέ τη.
Εάν παρ' όλ' αυτά δε μπορείτε να τον ρίξετε με τη μαγειρική σας δεινότητα, παρατήστε τα και καταφύγετε στο γνωστό και δοκιμασμένο. Βάλτε του τρικλοποδιά και ξαπλώστε τον φαρδύ πλατύ κάτω. Καλή επιτυχία!