Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε

Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε

Αφήστε τις καλοσύνες για τους άλλους.

Το αγόρι σας έχει άλλο ένα μαραθώνιο τουρνουά playstation και εσείς βαριέστε τη ζωή σας. Δεν καταλάβατε ποτέ το νόημα του να χτυπιέται κανείς μπροστά από μία οθόνη σα να μην υπάρχει αύριο, ενώ θα μπορούσε με την ίδια ευκολία να βγει μία βόλτα με φίλους, να μιλήσει στο τηλέφωνο, να τρέξει στο απέναντι πάρκο να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο βρε αδελφέ. Το καλό κορίτσι του διπλανού καναπέ καλά θα κάνετε να το κρύψετε ή και να το αποβάλλετε από το γήπεδο.

Ο λεγάμενος δε σκαμπάζει από καλοσύνες και το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίσει τη σκύλα που τόσο καιρό καταπιέζατε μέσα σας. Η υποχρέωσή σας ξεκινάει και σταματάει στο να είστε η καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να αναζητήσει, μέχρι εκεί. Οι οδηγίες προτείνουν να ανταποδίδετε τα τηλεφωνήματά του μόνο όταν έχετε καιρό και διάθεση, να τον συναντάτε όποτε σας βολεύει και να αφήνετε το μυστήριο να πλανάται στον αέρα.

Εάν πάλι αυτός επιμένει να σας σπάει τα νεύρα και αρχίσει να μιλάει πάλι για την πρώην του που δούλευε στα Starbuck’s, κοιτάξτε το ρολόι σας και θυμηθείτε πως έχετε ραντεβού για μανικιούρ και μόλις φεύγατε.