Σας παράτησε πριν τις γιορτές; Έχουμε τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για πληγωμένες καρδιές

Γωγώ Φούντα
Σας παράτησε πριν τις γιορτές; Έχουμε τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για πληγωμένες καρδιές

Και μη σκάτε βρε κορίτσια!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ασφυκτικά θα λέγαμε, άλλωστε δεν μας έχει αφήσει να αγνοήσουμε το γεγονός, και η γνωστή διαφήμιση που παίζει ανά μισή ώρα στις τηλεοράσεις, με την επίσης γνωστή αντίστροφη μέτρηση! Οπότε θέλοντας και μη, μπαίνουμε σε εορταστικό mood, και για ακόμη μία χρονιά, σχεδιάζουμε τις βραδινές μας εξόδους, οι οποίες κατά βάση είναι αποτυχημένες, λόγω του υπερβολικά πολύ κόσμου, αλλά και τη λίστα των δώρων που θέλουμε φέτος να πάρουμε, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρουμε! Ξέρετε πότε δεν είναι αναγκαίο να είστε χαρούμενη; Αν είστε φρεσκοχωρισμένη! Ναι, παραμονές γιορτών και εκείνος ο ανάλγητος σας παράτησε για να πάει για... σκι! Μπορεί λοιπόν η περίοδος αυτή, να είναι περίοδος συντροφικότητας και αγάπης, αλλά εσείς ούτε σύντροφο έχετε, ούτε και... αγάπη! Αν λοιπόν σκέφτεστε τις μέρες που πλησιάζουν και θέλετε να πάτε στον κοντινότερο σταθμό του ηλεκτρικού και να πέσετε στις ράγες, λίγο μπανάλ, μη σκάτε, και εμείς είμαστε εδώ! Ειδικά λοιπόν για τις χωρισμένες καρδιές των ημερών, ετοιμάσαμε έναν οδηγό επιβίωσης, για να δείτε τελικά, ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο.... δραματικά!

1. Ρίξτε το στη δουλειά: Με την προυπόθεση φυσικά ότι έχετε! Αλλά και να μην έχετε, σίγουρα θα έχετε υποχρεώσεις να βγάλετε εις πέρας. Μα τη γιορτή της ανιψιάς που κάνει τη χιονούλα, μα να δώσετε ένα χεράκι στην καλή σας την μαμά, να φτιάξει κουραμπιέδες, μα να ρίξετε ένα στόλισμα στο σπίτι, και μία γενική καθαριότητα, γιατί κρίμα είναι μέρες γιορτινές. Τα κάνατε όλα αυτά; Ρίξτε το στο διάβασμα! Ήρθε η ώρα να τελειώσετε τη σχολή σας, ή να τελειοποιήσετε τα γαλλικά σας! Αν δεν έχετε ούτε χρήματα για εξόδους αλλά ούτε και διάθεση, τι καλύτερο από το να κρατάτε το μυαλό σας απασχολημένο, με πράγματα τα οποία μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν!

2. Πάρτε τους δρόμους: Ναι ξέρουμε ότι κάνει κρύο, αλλά κανείς δεν πέθανε από μία ωρίτσα περπατήματος. Ντυθείτε σαν αστακός, πάρτε και ένα ζεστό ρόφημα, πάρτε και ένα φίλο, φίλη, σκύλο ή ο, τι άλλο θέλετε, και αρχίστε τις βόλτες. Το κέντρο της Αθήνας αυτές τις μέρες, είναι πραγματικά υπέροχο, και πολύ πιθανό να σας φτιάξει τη διάθεση και γενικότερα να σας αναζωογονήσει! Δείτε τους ανθρώπους γύρω σας και καθίστε και αναλογιστείτε το εξής απλό: Είναι κανένας από όλους αυτούς απόλυτα ευτυχισμένος; Η απάντηση είναι όχι! Δεν σας λέμε να χαρείτε με τη δυστυχία του άλλου, αλλά να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνη σε αυτό τον πλανήτη!

3. Πείτε όχι στο... Last Christmas: Είναι ο σατανάς των ημερών ντυμένος με μία τρυφερή μελωδία η οποία επιβιώνει επί πολλά συναπτά έτη! Φέτος λοιπόν, επειδή είναι και καθαρά ερωτικό-μελό κομμάτι, πείτε όχι στον George Michael και τη φράντζα του, και προτιμήστε heavy metal, κλαρίνα ή δημοτικά! Ε δε νομίζουμε να σκεφτείτε το λεγάμενο, με το 40 παλικάρια! Τελοσπάντων, αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να μιζεριάζετε υπό τους ήχους γλυκανάλατων ασμάτων, γιατί δεν θα σας ωφελήσει πουθενά!

4. Βγείτε με τον αιώνιο θαυμαστή σας: Όλες έχουμε έναν άντρα ο οποίος ακόμα και με την τρίχα της αρκούδας να μας δει, σε συνδυασμό με σπυράκι στο μέτωπο και μαρούλι κολλημένο στα δόντια, θα συνεχίσει να μας θέλει! Μήπως ήρθε η ώρα να βγείτε ένα ραντεβού μαζί του; Δείτε το σαν δώρο Χριστουγέννων. Εσείς θα του χαρίσετε την παρουσία σας που τόσο λατρεύει, και αυτός θα σας κοιτάζει με τόσο δέος και θαυμασμό, που θα νιώσετε τουλάχιστον Angelina Jolie! Και πού ξέρετε; Ίσως να περάσετε καλά και να θελήσετε να το επαναλάβετε. Ίσως και όχι. Σκεφτείτε μόνο, πόσο πιο ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα έχετε μετά από τη βραδιά αυτή.

5. Γίνετε το λιγότερο... θεά: Ε δεν μπορεί, μια έξοδο θα την κανονίσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! Ε λοιπόν, αυτή τη φορά, δεν είναι ανάγκη να βάλετε πάλι τζιν και αρβυλάκια ακόμα και σε... κουτούκι να πάτε! Γίνετε όσο πιο εντυπωσιακή μπορείτε, όχι καρναβάλι, προσοχή, και κυκλοφορείστε με την παρέα σας. Όχι μόνο θα φάτε το πέσιμο του αιώνα, αλλά θα νιώσετε τόσο όμορφα που σχεδόν θα ξεχάσετε ότι κάποτε υπήρξε κάποιος άντρας που σας παράτησε και σας άφησε να κάνετε μόνη σας γιορτές! Σας το θυμίσαμε εμείς ε;

Διαβάστε επίσης:

Tα γρήγορα είναι τα καλύτερα! Και έχουμε 4 λόγους να το αποδείξουμε.

3 επεμβάσεις που αλλάζουν τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας