Ίδια στάση, δύο απόψεις! Ένας άντρας και μια γυναίκα σχολιάζουν τι τους αρέσει στο sex

Ίδια στάση, δύο απόψεις! Ένας άντρας και μια γυναίκα σχολιάζουν τι τους αρέσει στο sex

Μήπως το σεξ είναι το μόνο θέμα στο οποίο συμφωνούν τα δύο φύλα;

Ιεραποστολική Στάση
Ο Πέτρος μας είπε: "Είναι τόσο συνηθσιμένη και βαρετή. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία σπίθα και ενθουσιασμός. Είναι σαν να λέμε, ναι, έλα να κάνουμε την πιο βαρετή στάση που ανακαλύφτηκε ποτέ. Κανένας άντρας δεν την λατρεύει σας το λέμε με σιγουριά".
Η Χριστιάνα απάντησε: "Για ποιον λόγο να μην αρέσει αυτή η στάση; Μπορείς να πιάνεις το σώμα του άλλου, να τον χαϊδεύεις, να τον κοιτάς. Είναι απλά τέλειο".

Γυναίκα από πάνω
Ο Πέτρος μας είπε: "Όταν η γυναίκα είναι πάνω αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσω. Είναι σπάνιο βέβαια η γυναίκα να ξέρει να κουμάντο, αλλά αν έχει εμπειρία είναι το ιδανικό για εμάς".
Η Χριστιάνα απάντησε: "Εμένα μου αρέσει πολύ. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω τον έλεγχο οπότε το να αποφασίζω εγώ για τη γωνία ή τον ρυθμό βοηθάει στον φτάνω σε οργασμό".

Στάση κουτάλι
Ο Πέτρος μας είπε: "Είναι η κατάλληλη στάση με το πρώτο καλημέρα και δείχνει... είμαι κουρασμένος μεν, αλλά έχω όρεξη. Είναι ωραίος, αργός και ήρεμος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου".
Η Χριστιάνα απάντησε: "Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στάση γιατί μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα...όπως το να κοιμηθείς αν δεν έχεις όρεξη!".

Ανάποδη καουμπόισσα
Ο Πέτρος μας είπε: Μου αρέσει, αλλά δεν νιώθω πολύ άνετα. Συνήθως οι γυναίκες δεν την θέλουν αυτή τη στάση και άρα δεν είναι καλές. Επιπλέον σε αυτή τη θέση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε τραυματίσει στο επίμαχο σημείο".
Η Χριστιάνα απάντησε: "Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η στάση. Γιατί να με ενθουσιάζει η ιδέα ότι κοιτάω τα πόδια σου; Και βέβαια δεν είμαι πορνοσταρ, το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι όταν κοιτά την πλάτη μου".

Διαβάστε ακόμη:

Τί δεν θες να ακούσεις απο εκείνον στο σεξ και τί να του απαντήσεις αν τελικά στο πει