Δεν του έδινα σημασία. Τώρα ασχολείται με άλλη και ζηλεύω.

Δεν του έδινα σημασία. Τώρα ασχολείται με άλλη και ζηλεύω.

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γειά σας ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που με απασχολεί εδω και καιρο...θα σας διηγηθω συντομα την ιστορια...παω λυκειο και πριν κάποιους μηνες ενω μ αρεσε κάποιος συμμαθητης μου,κερδισε το ενδιαφέρον μου ενα αλλο παιδί...με πειραζε συνέχεια με κοιτουσε κ κατι ειχα καταλαβει απο τους φίλους του..εγω στην αρχη το επαιρνα στο φιλικο και δεν εδινα σημασια μεχρι που το παρατηρησαν κ οι φιλες μου..με εκανε αντ στο φβ κ μιλησαμε καμια δυο φορες Ομως εδω και λιγο καιρο κ αφου δεν του έδινα σημασια αυτος πειράζει κ μια άλλη κοπέλα (που δεν ανταποκρινεται ιδιαιτερα) ειδικα οταν περναω εγω απο εκει με αποτέλεσμα να ζηλευω λιγο...ετσι καταλαβα πως δεν τον είχα ξεπεράσει οπως νομιζα κ θελω να τον πλησιάσω αλλα δεν ξέρω πως και αν αξίζει...θα ήθελα πολυ τη βοήθεια σας ευχαριστώ

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη, μας μπέρδεψες. Επειδή μιλάς για ένα άλλο παιδί στην αρχή προφανώς και σε απασχολεί ο δεύτερος σε όλο το γράμμα; Να το ξεκαθαρίσουμε κάπως. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι θέμα ζήλειας. Είσαι και μικρή και είναι δύσκολα να διακρίνεις την ποιότητα των συναισθημάτων σου.

Το "ετσι καταλαβα πως δεν τον είχα ξεπεράσει οπως νομιζα", είναι λίγο βαρύ και χρησιμοποιείται για πιο σοβαρές καταστάσεις. Δεν είχατε σχέση, δεν βίωσες ούτε μόνη σου έστω, έναν μεγάλο έρωτα- ηρέμησε λίγο.

Το ότι ζηλεύεις είναι θέμα γυναικείου εγωισμού. Όταν νιώθεις ότι έχεις κάτι και ξαφνικά το χάνεις. Όταν φεύγει η προσοχή από πάνω σου και στρλεφεται αλλού. Είναι σαν την απόρριψη. Μη σε εγχώνει.

Κατ'αρχάς είσαι σίγουρη ότι σου αρέσει και δεν αντιδρλας έτσι απλά από ζήλεια; Μπορεί βέβαια να μην είναι και τόσο σοβαρό το ενδιαφέρον του γενικά και να παίζει με όποια του αρέσει, δοκιμάζοντας κι εκείνος τον εαυτό του.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ