Είμαι κολλημένη με το ίδιο αγόρι 8 χρόνια!

Είμαι κολλημένη με το ίδιο αγόρι 8 χρόνια!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας! Ειμαι 15 χρονων και απο την δευτερα δημοτικου μου αρεσει ενα αγορι!Βεβαια μου αρεσαν κι αλλα αγορια αλλα αυτος μου αρεσε παντα! καποτε μιλουσαμε συχνα αλλα οχι πια..ειμαι τριτη γυμνασιου και αποφασισα να τον ξεπερασω αλλα δεν ξερω πως! Νομιζω εχω εμμονη: 1.τον σκεφτομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ! 2.παντα συμπεριφερομαι λες και ειμαι μαζι του και 3. κανω ονειρα του στυλ οτι θα παμε διακοπες, οτι μου τα ζηταει κ.α πολυ συχνα! δεν θελω να συνεχιστει αυτο και εχω προσπαθησει να τον ξεπερασω αλλα επειδη παμε στο ιδιο σχολειο και τον βλεπω 7 ωρες την μερα ειναι δυσκολο (και μαλλον θα παμε και στο ιδιο λυκειο!!) Μαλιστα, το καλοκαιρι τον ειχα ξεπερασει καπως αλλα μετα αρχισε το σχολειο και κολλησα πιο πολυ! νιωθω απελπισμενη! χρειαζομαι βοηθεια αμεσα please!

Η απάντηση του Queen.gr

Η αλήθεια είναι πως το school love crush- ο παιδικός έρωτας που κρατά μέχρι και την εφηβεία είναι πολύ κοινό φαινόμενο. Ναι, έχει στοιχεία εμμονής και είναι ουσιαστικά η πρώτη απεικόνιση ερωτικού ενδιαφέροντος. Εσύ το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, μιας και η σκέψη του δεν ξεπηδά ξαφνικά από το κεφάλι σου. Τη φέρνεις εσύ, συνειδητότατα και επιλέγεις να φαντασιώνεσαι σκηνές, να ζεις στιγμές που δεν συμβαίνουν. Τρέφεσαι με την εικόνα του και με τις καταστάσει και τα όνειρα που δημιουργείς μέσα στο μυαλό σου.

Δεν γνωρίζεις όμως η αλήθεια είναι πώς είναι ο αληθινός έρωτας, η χημεία, το "ταιριάζω" με κάποιον. Δεν σημαίνει πως όποιος κοιτάζουμε από μακριά μας ταιριάζει κιόλας. Μην απελπίζεσαι. Όταν αρχίσεις να κοιτάς κάποιον άλλον και ιδίως όταν αργότερα δοκιμάσεις πρακτικά μια σχέση ή να κάνεις κάτι παραπάνω από το να κοιτάς αυτόν που θες και τον ζήσεις και λίγο, θα καταλάβεις και θα σου περάσει. Απλά ηρέμησε και κάθε που κοιτάς έξω από το παράθυρο, όταν χαζεύεις στο μάθημα ή όταν διαβάζεις μόνη σπίτι μην ζεις τον ανύπαρκτο έρωτα. Κάνε κάτι άλλο.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ