Η συμπεριφορά του είναι περίεργη ή απλά εγώ τον παρεξήγησα;

Η συμπεριφορά του είναι περίεργη ή απλά εγώ τον παρεξήγησα;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα, γνώρισα κάποιον συνομήλικο μου πριν 3 εβδομάδες περίπου αλλά δυστυχώς ειδωθήκαμε μόνο 2 φορές καθώς χρειάστηκε να φύγει. Το επόμενο διάστημα , κάθε μέρα και για πολλές ώρες μιλούσαμε και κάναμε καλή παρέα. Συνεχώς μου έλεγε ότι θα συναντηθούμε πολύ πιο γρήγορα από όσο περιμένω, ότι ανυπομονεί μέχρι να μιλήσουμε πάλι, μου "έκλεινε ραντεβού" για το επόμενο πρωί ώστε να βρω χρόνο να μιλήσουμε και έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος. Μου είπε ότι ενδιαφέρεται, του αρέσω κλπ. Και εγώ έδειξα ενδιαφέρον και χάρηκα πολύ γιατί μετά από καιρό και λάθος γνωριμίες πίστεψα ότι ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, περνάμε καλά μαζί και αξίζει να προσπαθήσω και να αφεθώ. Να επισημάνω ότι με ρώτησε αν έχω σχέση και γιατί δεν έχω κάτι αυτό το διάστημα, και συζητήσαμε πολλά και για τις οικογένειες και την καθημερινότητά μας. Και ενώ μου είπε ότι έχουμε κοινά, νιώθει ότι μπορεί να μου πει τα πάντα και περνάει καλά μαζί μου (συζητήσεις μέχρι τα ξημερώματα και μνμ δικά του "καληνύχτες, καλημέρες" σε άσχετες στιγμές)εξαφανίστηκε για 5 μέρες. Όταν εμφανίστηκε είπε ότι δε με ξέχασε και απλά ήθελε να απεξαρτηθεί από τις ώρες που ξοδεύει στο διαδίκτυο και το κινητό. Εμένα η δικαιολογία αυτή δε με κάλυψε γιατί το απλό μνμ από ενδιαφέρον δεν είναι υπερβολή και εξάρτηση. Δεν το είπα για να μη φανώ πιεστική και αποφάσισα να αφήσω να συνεχίσει αυτός την επικοινωνία, εφόσον θέλει. Είναι παράλογο ότι σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει άλλη ή ότι έστω βαρέθηκε την κατάσταση και υπερέβαλλε με όλα αυτά που μου έλεγε; τον παρεξήγησα στην αρχή;
Ευχαριστώ, Κλέλια.

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη, θα σε παρακαλούσα γενικότερα να μην ενθουσιάζεσαι τόσο γρήγορα. Δεν γνωρίζεστε, όσο και να μιλάτε πίσω από διαφόρων μεγεθών οθόνες. Δεν έχετε κάποια ουσιαστική επαφή παρά ένα κάποιου τύπου φλερτ μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου. Πολλύς κόσμος αρέσκεται στο να παίζει και να επιβεβαιώνεται ανώδυνα και χωρίς ρίσκο ή δεσμεύσεις.

Πολλοί είναι οι άντρες - και οι γυναίκες- που ανοίγουν πολλά μέτωπα και ψάχνουν εναλλακτικές "σε περίπτωση που". Πολλά μπορεί να σου πει κανείς, δεν σημαίνει όμως ότι εσύ πρέπει να πλάσεις ιστορίες και όνειρα ή να τρέφεις ελπίδες χωρίς να δοκιμαστείς με κάποιον. Κατανοώ πως όλοι μας ύστερα από απογοητεύσεις είμαστε σαφώς πιο επιρρεπείς σε κάτι νέο που μοιάζει ιδανικό. Αν δεν τεστάρεις κάτι και δεν δοκιμαστείς μαζί του, δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό. Ακόμη και μετά από 10 ραντεβού και σεξ πάλι δεν ξέρεις. Συνήθως χρειάζονται έστω 2-3 μήνες τριβής για να πεις πως πράγματι κάτι γίνεται. Δε θέλω να σε απογοητεύω όμως πιθανότατα έχει κι άλλη ζωή ή έστω παραφούσκωσε τον ενθουσιασμό του!

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ