Δεν έχω κάνει ακόμη σεξ! Μου είπε ότι θα με «προσέξει» αλλά έχει σχέση!

Δεν έχω κάνει ακόμη σεξ! Μου είπε ότι θα με «προσέξει» αλλά έχει σχέση!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα, είμαι η Εύα και είμαι 22 χρόνων, μέχρι στιγμής όλες οι σχέσεις μου έφταναν μέχρι σε ένα σημείο γιατι δεν ένιωθα έτοιμη να προχωρήσω μαζί τους ερωτικά και γενικά ένιωθα ότι δεν ήταν οι κατάλληλοι για εμένα. Εδώ και έναν μήνα βγαίνω με ένα παιδί που είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος μου, γελάμε και μπορούμε να επικοινωνήσουμε, έχουμε και πολλά κοινά αλλα το θέμα είναι ότι αυτος έχει 5 χρόνια σχέση αλλα είναι σε φάση "μακριά και αγαπημένοι" όπως μου είπε και ο ίδιος... Τον ρώτησα τι είδους σχέση είναι αυτή και μου είπε ότι εγώ ζω με τις στιγμές, όταν αισθάνομαι κάτι για κάποιον θα το τολμήσω ασχέτως αν θα είμαι με κάποια ή όχι. Βρεθήκαμε στο κρεβάτι μερικές φορές αλλα δεν κάναμε κανονικό σεξ , δηλαδη είμαι ακόμα παρθένα ,επειδή έχω ακομα πολλές αμφιβολίες για τις προθέσεις του,(βεβαια όταν το συζήτησα μαζί του μου είπε ότι ενδιαφέρεται και ότι κανεις άλλος δεν θα με "πρόσεχε" τόσο πολύ για να μην μετανιώσω μετά), σε αυτο πιστεύω ότι έχει ένα δικιο, αλλά φοβάμαι ότι όλα αυτα είναι μόνο για να περάσει καλά μέχρι να βρει κάποια άλλη ή να παραμείνει με την κοπέλα του και δεν ξέρω τι να κάνω,μου αρέσει πολύ αλλά μήπως θα πρέπει να ξεκόψω για το καλό μου?? Τι να κάνω??

Η απάντηση του Queen.gr

Αχ, ρε Εύα μου! Τόσα χρόνια περιμένεις και δεν ενδίδεις γιατί θεωρείς ότι οι σχέσεις σου ήταν ακατάλληλες και βγαίνεις με κάποιον που έχει σχέση; Αυτό τον κάνει κατάλληλο; Όπως μου τα περιγράφεις μάλιστα, φαίνεται να σου λέει κλασικές αοριστολογίες προκειμένου να σε κρατά σε ενδιαφέρον χωρίς όμως να δεσμεύεται σε κάτι. Σαφώς και μπορεί να είναι γοητευτικός και να σου κρατά αμείωτο ενδεχομένως το ενδιαφέρον όλη αυτή η κατάσταση, να θες να τον κερδίσεις... αλλά ειλικρινά, πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο;

Πιστεύω κι εγώ ότι παρότι στο πρακτικό ενδεχομένως μέρος να σε "προσέξει" δεν έχει κάποια άλλη πρόθεση ή συναισθηματικό ενδιαφέρον του ίδιου τύπου με το δικό σου. Σκέψου το πάρα πολύ καλά, μιας και είναι η πρώτη σου φορά. Δεν μιλάμε για έναν τυχαίο, ελεύθερο τύπο που απλά δεν κάνει σχέση. Μιλάμε για κάποιον δεσμευμένο που παίζει από εδώ κι από κει. Αν σου φαίνεται πως στην γυναίκα που έχει επιλέξει για σύντροφο φέρεται με το σεβασμό που της αρμόζει, σκέψου αν είσαι σε θέση να αντέξεις μια απογοήτευση από τη συμπεριφορά του. Μετά το σεξ θα δεθείς περισσότερο και ενδέχεται να πληγωθείς.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ