Νυφόπονος: Η... αποκλειστικά γυναικεία ασθένεια

Νυφόπονος: Η... αποκλειστικά γυναικεία ασθένεια

Μα τέτοια κάψα για το γάμο;

Movie night στο σπίτι, γυναικοπαρέα και τίτλος ταινίας «Μικρά Αγγλία». Υπόθεση ερωτική και εκεί που έχεις παρασυρθεί σε μια άλλη εποχή στο νησί της Άνδρου, με το που βλέπουμε την πρωταγωνίστρια με την κοιλιά τούρλα αρχίζουν τα αγκομαχητά.

Η μια ξεφυσά για την επιθυμία της να παντρευτεί εδώ και τώρα, ενώ η άλλη ονειρεύεται να δει την δική της κοιλιά παραφουσκωμένη. Μεγάλοι καημοί, μεγάλα άγχη!

Είναι και αυτό που μας μεγαλώνουν με το όνειρο του πρίγκιπα, το ωραίο νυφικό και μια βέρα στο δεξί λες και αν δεν τα... κατακτήσεις όλα αυτά στη ζωή σου θα είσαι «μισή».

Και που είναι ο έρωτας; Καμιά γυναίκα μετά τα 30 δεν την ακούς να λέει πως θέλει να ερωτευθεί. Πως θέλει να αφεθεί ολοκληρωτικά και χωρίς κανένα ενδοιασμό σε έναν άνδρα που ίσως και να της προσφέρει την πιο ωραία εμπειρία της ζωή της.

Με το που σβήνουν τα 29 κεράκια στην τούρτα, μπαίνει στον... οργανισμό το μικρόβιο του νυφόπονου. Εκείνο το μικρόβιο που μετατρέπει τις περισσότερες γυναίκες σε κυνηγό ιδανικού γαμπρού με δυνατό σπέρμα για να κάνει και κανένα παιδί, να ζήσει την μοναδική στιγμή της μητρότητας και πάνω από όλα να βάλει νυφικό.

Α. Μια παντρεμένη φίλη έχετε όλες να βάλετε το νυφικό της και να σταθείτε στο καθρέφτη. Έτσι, να σας φύγει κάψα.

Β. Στα βρεφικά καταστήματα υπάρχουν αυτά τα ειδικά μαξιλαράκια για να δείτε πώς θα είστε όταν θα είστε έγκυος

και

Γ. Μην σκάτε με όλα αυτά γιατί όλα θα έρθουν στην ώρα τους όμορφα και αβίαστα!

Αποβάλετε τον νυφόπονο γιατί φαίνεται σε κάθε σας έκφανση, χαλαρώστε, διασκεδάστε και πολύ απλά ερωτευθείτε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ίσως... αύριο ο ιδανικός άνδρας σας χτυπήσει την πόρτα.