Ζηλεύεις τις singles; 9 λόγοι που είναι τέλειο να έχεις σχέση (ακόμα και το καλοκαίρι)!

Ζηλεύεις τις singles; 9 λόγοι που είναι τέλειο να έχεις σχέση (ακόμα και το καλοκαίρι)!

Αφιερωμένο σε σεάν που ζηλεύεις τις ελεύθερες κολλητές σου που σάλπαρα για Μύκονοοοο!

Έχει και η δέσμευση τα καλά της; Δεν μας πιστεύεις; Για διάβασε...

Ξέρεις αυτές τις στιγμές που θέλεις να είσαι μόνη σου, αλλά όχι τελείως μόνη σου;
Όταν τα προβλήματα στη δουλειά ή με την οικογένειά σου εμφανίζονται για να σε ρίξουν στα πατώματα θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου. Αλλά ως πολύπλοκο ον που είσαι θες και κάποιον να ξέρεις ότι είναι δίπλα σου. Απολαμβάνεις την σιωπηλή υποστήριξή του όσο τίποτα.

Εξοικονομείς πολλά χρήματα από ραντεβού σε spa. Από ένα μασάζ σε όλο το σώμα μέχρι το λούσιμο των μαλλιών, όταν έχεις σχέση, έχεις πρόσβαση σε συνεδρίες ομορφιάς που σε κάνουν να νιώθεις καλά και να χαλαρώνεις! Αν ήσουν μόνη σου θα ξόδευες μια περιουσία για να στα κάνουν όλα αυτά.

Θα ανακαλύψεις πόσο πολύ σου αρέσει το "Game Of Thrones". Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αν δεν είχες εκείνον να μην ήξερες πως η Daenerys Targaryen είναι το άλλο σου μισό. Και για όποιον ξέρει αυτό είναι μεγάλη απώλεια!

Έχεις αποκλειστική νοσοκόμα.
Ακόμα και αν δεν δώσατε όρκους αιώνιας αγάπης στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν κολλήσεις γρίπη ή τα πρωινά που υποφέρεις από hangover ο καλός σου θα έρθει με το αγαπημένο σου φαγητό και μια αγαπημένη σου ταινιούλα για το βράδυ. Α! Θα σου κάνει και μασάζ στα πόδια κάτω από την κουβέρτα! Ανεκτίμητο.

Έχεις πάντα την τέλεια δικαιολογία όταν οι φίλες σου προτείνουν να βγείτε και εσύ βαριέσαι. Η δικαιολογία "θα μείνουμε με τον Πάνο σπίτι για ζουζουνιές" δεν σηκώνει πολλές αντιρρήσεις από τις φίλες σου.

Έχεις στο πλάι σου έναν διαθέσιμο τύπο να πειραματιστεί με τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις. Οικειότητα υπάρχει και άρα δεν θα σε παρεξηγήσει. Όταν υπάρχει και η αποκλειστικότητα ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες των σεξουαλικών νοσημάτων.

Μοιράζεστε τα έξοδα σε όλα. Αν μένετε μαζί όλα τα έξοδα είναι δια δύο και αυτό σε περιόδους κρίσης είναι φανταστικά νέα. Δεν χρειάζεται να περιγράψουμε άλλο! Καταλαβαίνεις.

Δεν χρειάζεται να ανέχεσαι τους πιεστικούς τύπους στα clubs. Όχι πως τα ελεύθερα κορίτσια το αξίζουν, αλλά όταν έρχεται ένας τέτοιος τύπος στο μπαρ και του δείχνεις το screen saver του κινητού σου, που είσαι σε διακοπές με το αγόρι σου, του κάνεις σαφές με μια κίνηση ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Αποτελεσματικό πάντα!

Έχεις κάποιον που σου λέει ότι είσαι όμορφη. Βασικά ακόμα πιο όμορφη και από ότι είσαι! Μην μας παρεξηγήσεις. Είσαι υπέροχη. Όλες όμως έχουμε κάποιος στιγμές που δεν μπορούμε να στρώσουμε τα μαλλιά μας ή να βάλουμε σε ίσια γραμμή το eye liner. Εκείνος όμως θα σου πει πως είσαι hot και εσύ θα συνεχίσεις όμορφα την βραδιά σου με την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

Διαβάστε ακόμη:

Όλοι λένε «σ' αγαπώ» εκτός από τον δικό σου; Γιατί σου αρνείται τις δύο αυτές λεξούλες;