Που είναι ο καλοκαιρινός σου έρωτας; 4 τρόποι για να γνωρίσεις το αγόρι της σεζόν!

Που είναι ο καλοκαιρινός σου έρωτας; 4 τρόποι για να γνωρίσεις το αγόρι της σεζόν!

Τα καλοκαιρινά τα «σ'αγαπώ»...  δεν διαρκούν πολύ, αλλά ποια δεν τα θέλει;

Ανυπομονείς για το αγόρι που θα σε περπατήσει βράδυ στη θάλασσα με παρέα το Αυγουστιάτικο φεγγάρι; 4 τρόποι σε ενημερώνουν για όσα πρέπει να κάνεις εσύ για να τον γνωρίσεις. Η πιθανότητα να έρθει ουρανοκατέβατος αποκλείεται εκ των προτέρων.

1. Βγες έξω
Σου φαίνεται χαζή και χιλιοειπωμένη συμβουλή; Τότε τι ακριβώς κάνεις κάθε βράδυ σπίτι και βλέπεις μανιωδώς Grey's Anatomy μόνη σου; O Mc Dreamy τον βρήκε τον έρωτα της ζωής του. Εσύ γιατί μένεις κλεισμένη σπίτι; Πήγαινε σε μέρη με πολλούς άντρες. Ποια είναι αυτά; Παραλιακά clubs, παραλίες, μαθήματα τένις, στις πισίνες, στα γήπεδα του βόλεϊ, στα πάρτι του γραφείου. Το καλοκαίρι τα αγόρια βγαίνουν έξω για να απολαύσουν τον καυτό ήλιο και να τσεκάρουν τα κορίτσια που φοράνε λίγα ρούχα... δεδομένο που μας φέρνει στη επόμενη συμβουλή.

2. Υιοθέτησε sexy summer style
Σε καμία περίπτωση μην περιμένεις να σε συμβουλέψουμε να ντυθείς προκλητικά για να προσελκύσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Είναι ταπεινός τρόπος και κατά πάσα πιθανότητα θα προσελκύσεις κάποιον που τον νοιάζει μόνο ο εξωτερικός σου... κόσμος! Οπότε συστήνουμε να αναδεικνύεις τα σωματικά σου προσόντα μεν, αλλά να είσαι αξιοπρεπής και κοινωνικά αποδεκτή σε κάθε περίσταση. Δηλαδή σε ένα πάρτι σε πισίνα φόρεσε ένα πολύχρωμο, σεξι μαγιό αλλά όχι sting.

3. Άφησε για λίγο την παρέα σου
Αν έχεις κολλήσει στον ίδιο κοινωνικό κύκλο προφανώς έχεις γνωρίσει όλους τους άντρες της παρέας που είναι διαθέσιμοι. Οπότε μην περιμένεις κάτι άλλο. Μπορείς επιτέλους να πεις το "ναι" στην έξοδο των συναδέλφων σου, οι οποίες θα φέρουν τους δικούς τους φίλους. Ο ένας φέρνει τον άλλο και δεν ξέρεις ποτέ πως θα τον γνωρίσεις.

4. Κάνε τον να σου ζητήσει να βγείτε
Όταν γνωρίζεις έναν άντρα για πρώτη φορά, πρέπει να είσαι περισσότερο ευθύς από ότι συνήθως. Άλλωστε το καλοκαίρι διαρκεί μόνο τρεις μήνες και δεν υπάρχει χρόνος για το γνωστό παιχνίδι... "περιμένω να δω ποτέ θα κάνει κίνηση εκείνος". Όταν συναντήσεις αυτόν που θέλεις χαμογέλασε και πες κάτι γλυκό και παιχνιδιάρικο όπως..." η συζήτησή μας πάει πολύ. Ανυπομονώ για να με πας για φαγητό το βράδυ".

Διαβάστε ακόμη:

Οι εμπειρότερες μίλησαν! 7 μικρές πράξεις αγάπης που θα τον κάνουν σκλάβο σου για πάντα