Έχουμε σχέση 6 χρόνια, αλλά πλέον δεν βρισκόμαστε καθόλου. Νομίζω ότι έχει άλλη

Έχουμε σχέση 6 χρόνια, αλλά πλέον δεν βρισκόμαστε καθόλου. Νομίζω ότι έχει άλλη

Καλησπέρα,

Έχω 6 χρόνια σχέση με κάποιον. Δεν μένουμε μαζί (γιατί δεν θέλει), ο καθένας έχει το σπίτι του. Τον τελευταίο χρόνο όμως δεν θέλει ούτε να βρεθούμε, δεν λέμε για εξόδους, ποτό, καφέ και τέτοια, αυτά τα έχουμε ξεχάσει. Αλλά να βρεθούμε σαν ζευγάρι.

Βρίσκει πάντα μια δικαιολογία (κουρασμένος, άρρωστος κ.α.). Επί της ουσίας δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ούτε οικονομικό, ούτε οικογενειακό για να μπορέσω να τον δικαιολογήσω. Βγαίνει μόνο με φίλους του και εμείς βρισκόμασστε 1 φορά τον μήνα! Του λεω να χωρίσουμε αλλά μου απαντάει οτι δεν θέλει και οτι έχω βρει εγώ κάποιον άλλον! Δεν έχω, αλλά σε λίγο θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Είμαστε πολυ καιρό μαζί και δεν θελω να χωρίσω. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ. Δεν ξερω τι να κανω.

Αγαπητή φίλη,

Όταν έχεις 6 χρόνια σχέση και ο φίλος σου ούτε καν ενδιαφέρεται να σε δει, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα. Κοίτα να δεις, δεν θα ασχοληθώ με το θέμα ότι δεν μένετε μαζί. Ξέρω ζευγάρια που είναι μια δεκαετία μαζί, δεν συζούν και είναι πολύ ευτυχισμένα. Η συγκατοίκηση είναι μια επιλογή, δεν δημιουργεί την ευτυχία. Ούτε θα ασχοληθώ και με το αν έχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Μπορεί και να έχει, μπορεί και όχι, αλλά δεν είμαι μάγος, ούτε μέντιουμ για να το ξέρω.

Θα ασχοληθώ όμως ότι μετά από 6 χρόνια σχέσης τον βλέπεις μια φορά το μήνα και εκείνος προτιμάει να περνάει τις μέρες του με τους φίλους του. Sorry που θα στο πω έτσι, αλλά η λύση είναι ο χωρισμός. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτός βαριέται να είναι μαζί σου και απλά κάνετε σεξ μια στο τόσο - καθαρά για τις ανάγκες σας. Ε, αλλά δεν αξίζει να είσαι σε μια τέτοια "σχέση".
Χώρισε, απλά τα πράγματα. Το να κάθεσαι επειδή έχεις συνηθίσει, δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι. Βάλε τα πράγματα κάτω και σκέψου: τι σου προσφέρει όλο αυτό; Αν είσαι χαρούμενη με τη μια φορά το μήνα, ε τότε τα θέλεις και εσύ. Αν όχι, ξέρεις τον δρόμο.