Χείλη ερμητικά κλειστά

Χείλη ερμητικά κλειστά

Υπάρχουν κάποια όρια σε αυτά που μας αρέσει να μπαίνουν στο στόμα μας...

Γεια σας. Ο λόγος για τον οποίο σας γράφω είναι για να θέσω ένα πρόβλημα που έχω από το ξεκίνημα της σεξουαλικής μου ζωής μέχρι τώρα. Είμαι σίγουρη πως δεν είμαι η μόνη που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά πιστεύω πως είμαι η πρώτη που σας το γράφει. Πρόκειται για την απέχθειά μου για το στοματικό έρωτα. Ξέρω πως ξαφνικά όλοι σκέφτεστε ότι είμαι μία ξενέρωτη, ανέραστη, πιθανόν γεροντοκόρη ή τόσο άσχετη περί σεξ που δεν καταλαβαίνω τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου πράγματος.

Σας πληροφορώ όμως ότι είμαι 28 ετών, ενεργή σεξουαλικά από τα 16 μου και ιδιαίτερα έμπειρη. Επίσης ξέρω τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει και αυτό είναι σίγουρα ο στοματικός έρωτας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κάτι τέτοιο θεωρείται τόσο αυτονόητο στο σεξ. Κατά την προσωπική μου άποψη είναι εξίσου αηδιαστικό και αβάσταχτο με διάφορα βίτσια, μόνο που αυτό, αν δηλώσεις πως δεν θέλεις να το κάνεις, όλοι σε κοιτάνε περίεργα λες και είσαι εξωγήινος!

Έχω την εντύπωση πως στο σεξ τουλάχιστον όλοι έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ο εαυτός μας και πως δεν είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε μόνο και μόνο επειδή οι περισσότεροι τα κάνουν. Αφήστε με να επιλέξω τι θέλω και τι δεν θέλω να κάνω στο σεξ και μην με κρίνετε για τις επιλογές μου λοιπόν!

Εύα, 28