Ο τυχερός λαχνός του σεξ

Ο τυχερός λαχνός του σεξ

Όταν μια κοπή πίτας εξελίσσεται σε ένα ερωτικό ενσταντανέ.

Στην εταιρία που δουλεύω δεν κόβουμε ακριβώς πρωτοχρονιάτικη πίτα κάθε χρόνο. Κάνουμε κάτι σαν εορταστική εκδήλωση και ο διευθυντής κληρώνει ονόματα με δωράκια για τους τυχερούς του ομίλου.

Έτσι και φέτος, πριν δυο εβδομάδες ακριβώς μαζευτήκαμε όλοι στο κεντρικό φουαγιέ του κτηρίου για την καθιερωμένη (δουλεύω ήδη τέσσερα χρόνια εκεί) κλήρωση-κοπή πίτας-δεξίωση. Δεν περίμενα να κερδίσω. Ποτέ για την ακρίβεια δεν είχα κερδίσει τόσα χρόνια. Κέρδισα, όμως. Όχι κάποιο δώρο ή χρηματικό έπαθλο, αλλά οργασμούς.

Η εκδήλωση κυλούσε βαρετά. Βραβεία, καλά λόγια, νούμερα, έπαινοι ώσπου η ώρα για την κλήρωση. Ονόματα ακούγονταν, άνθρωποι ανεβοκατέβαιναν στην εξέδρα, χειροκροτήματα και εκεί είναι που τον είδα. Ανέβηκε να παραλάβει κάτι που ούτε που άκουσα και με μάγεψε. Ψηλός, γεροδεμένος, καλοντυμένος. Ρώτησα αμέσως την διπλανή μου ποιος ήταν. «Καινούργιος» μου απάντησε «στο τμήμα ανθρωπίνων πόρων».

Μετά την κλήρωση ήρθε η ώρα για τη δεξίωση. Εκεί είναι που είχα και την ευκαιρία μου. Τον ακολούθησα δήθεν τυχαία στον μπουφέ, του χαμογέλασα και του είπα «Εσύ ήρθες στον όμιλο για να μας πάρεις όλα τα δώρα;». Χαζογέλασε και μου συστήθηκε. Ξεκινήσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, καθίσαμε να φάμε μαζί, παραπονεθήκαμε ο ένας στον άλλον για τους χαμηλούς μισθούς και τις πολλές ώρες εργασίας και μου πρότεινε να πιούμε ένα ποτό όταν θα τελείωνε το «πανηγύρι».

Συνεχίσαμε, λοιπόν, να πίνουμε στο κέντρο μέχρι αργά και μετά σπίτι του, όπου και περιεργάστηκα κάθε εκατοστό του κορμιού του. Την επόμενη ημέρα ξυπνήσαμε μαζί και δεν σηκωθήκαμε από το κρεβάτι πριν μεσημεριάσει για τα καλά. Δεν σταματούσε να μου κάνει έρωτα όλο το σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα πήγα στο γραφείο εμφανώς ανανεωμένη. Έτσι περάσαμε και το προηγούμενο διήμερό μας και νομίζω πως τον ερωτεύομαι. Ποιο είναι το συμπέρασμά μου; Ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις. Ακόμη και σε μια βαρετή κοπή πίτας.

Εύα, ετών 28