Το χρυσό ψαλίδι του σεξ

Το χρυσό ψαλίδι του σεξ

Όταν ένας κομμωτής αποδεικνύεται εκτός από το ψαλίδι πολύ καλός και στο σεξ.

 

Δεν ήμουν καθόλου σε φάση να φλερτάρω. Τα προβλήματα με την δουλειά και τα οικονομικά μου ήταν αρκετά για να μην με αφήνουν να έχω όρεξη για φλερτ, ούτε καν εξόδους. Μέσα σε αυτήν, λοιπόν, την μίνι κατάθλιψη που περνούσα έπρεπε να είμαι κεφάτη για τα γενέθλια της κολλητής μου.

Ντύθηκα, βάφτηκα, αρωματίστηκα και πήγα στο σπίτι της (εκεί θα γινόταν το πάρτι). Την βοήθησα στις ετοιμασίες και σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται και οι καλεσμένοι. Δεν περνούσα άσχημα, χρειαζόμουν κάτι τέτοιο τελικά για να ξεσκάσω και ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρχαν και φάτσες που δεν ήξερα και μου ήταν άκρως συμπαθητικές. Ένας από αυτούς ένας τύπος με μπόλικα μούσια και γκρίζα κοντά μαλλιά. Ενδιαφέρων, σκέφτηκα, αλλά πολύ τρίχα για τα γούστα μου.

Το socializing συνεχιζόταν και εκείνος –ο τύπος με τα μούσια, που δεν μου πολυάρεσε, αλλά τσέκαρα με την άκρη του ματιού μου- μιλούσε με έναν φίλο του, αποκομμένοι από το υπόλοιπο πάρτι.

«Ποιος είναι αυτός ο μουσάτος;» ρώτησα την κολλητή μου. «Ο καινούργιος μου κομμωτής. Ήρθε με έναν φίλο του», μου απάντησε, «Καλούτσικος δεν είναι; Είναι και straight. Κάτσε να στον γνωρίσω». Και πριν προλάβω να αντιδράσω με είχε τραβήξει κοντά του. Μας είχε συστήσει και είχε φύγει.

Τελικά, ήταν κάτι παραπάνω από καλούτσικος. Είχε πλάκα, δεν με άφησε να βαρεθώ, γελούσε δυνατά και είχε ένα σέξι χαμόγελο που ξεχείλιζε θέληση για ζωή. Με άγγιζε καθώς μιλούσε και είχα αρχίσει να νιώθω την λίμπιντο στο κορμί μου να φουντώνει επικίνδυνα.

Όταν η ώρα πέρασε πια και το πάρτι είχε αρχίσει να ξεφτίζει, μου πρότεινε να συνεχίσουμε αλλού. Έγνεψα καταφατικά, χαιρετήσαμε τους υπολοίπους και βρεθήκαμε πάνω στη μηχανή του σε μια Αθήνα που είχε αρχίσει να φοράει τα ανοιξιάτικά της. Πήγαμε σπίτι του χωρίς να με ρωτήσει (αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου), έβαλε δυο ποτά, βγάλαμε τα παπούτσια μας και αράξαμε στον καναπέ. Του χάιδευα τα μούσια που τελικά είχα αρχίσει να βλέπω με άλλο μάτι και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ την ώρα που ξημέρωνε πάνω στο λευκό πάπλωμα του κρεβατιού του. Κοιμήθηκα εκεί εξαντλημένη, το πρωί το επαναλάβαμε και τον έβαλα να μου συμμαζέψει και τις αφέλειες με το ψαλίδι του.

Μαίρη, ετών 27